Kevätturnaus KEVäTTURNAUS
27.4.2019 Kyröskoski | Suomi

TERVETULOA HÄMEENKYRÖN HOKKAREIDEN G11-KEVÄTTURNAUKSEEN!75

 

Hämeenkyrössä pelataan taas!

Tervetuloa mukaan keväiseen kiekkotapahtumaan! Tavoitteena on tarjota junioripelaajille pelikokemusta ja -iloa kauden loppumetreillä!

 

Hämeenkyrön Hokkareiden G11-joukkue järjestää turnauksen Kyröskosken jäähallilla (Eljaalantie 1, 39200 Kyröskoski) lauantaina 27.4.2019. Mukaan mahtuu kahden isäntäjoukkueen (Hokkarit sininen ja Hokkarit valkoinen) lisäksi 6-8 vierasjoukkuetta. Mikäli joukkueita ilmoittautuu kymmenen, tulee jokaiselle joukkueelle vähintään neljä peliä. Lohkojen neljä parasta pääsee sijoituspeleihin, jolloin ottelumäärä nousee kuuteen. Otteluohjelma ja tarkempi turnausaikataulu sekä -info julkaistaan ilmoittauttumisajan päätyttyä.

Peliaika on 30 min suoraa aikaa/peli. Pelien välissä 5 min tauko/jäänajo 15 min kahden ottelun välein. Pelit pelataan puolikkaalla kentällä, isoilla maaleilla, 4 vs. 4 pelaajaa + maalivahdit, SJL:n säännöillä.

Turnauksen hinta on 280 €/joukkue. Kahdelta saman seuran joukkueelta hinta on yhteensä 495 €. Osallistumismaksu ennakkoon varattuine ruokailuineen peritään turnauksen jälkeen.

Turnauksessa tarjoillaan jälleen maukas lounas pelaajille ja toimihenkilöille, hintaan 8,50 €.  Turnauksen ajan toimii myös kahvio, missä käteis- ja korttimaksu.

Pelien ohessa voi käydä haukkaamassa grillimakkaraa ja pyöräyttää onnenpyörää. Luvassa jälleen hienoja palkintoja! Varaathan kolikoita mukaan. Turnauksessa myös yllätysohjelmaa! Turnaukseen osallistuneet pelaajat palkitaan pelien päätyttyä.

TERVETULOA!

Tiedustelut: Minna Rebane, joukkueenjohtaja Hokkarit G11 minna.rebane@hotmail.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.3.2019. Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 24.3., minkä jälkeen kaikilta ilmoittautuneilta joukkueilta peritään osallistumismaksu.

HUOM! Turnauksessa otetaan valokuvia ja mahdollisesti myös videokuvaa Hokkareiden sosiaaliseen mediaan.