FC Kasiysi 09 Syysturnaus 2018 FC KASIYSI 09 SYYSTURNAUS 2018
1.9. - 2.9.2018 Aava-kenttä | Kotkakuja 5 | Espoo | Suomi

Tervetuloa FC Kasiysi P09 -joukkueen järjestämään turnaukseen 1-2.9.2018 Aava-kentälle Karakallioon!

Tässä  lisäinfoa FC Kasiysin P09:n Syysturnauksen tiimoilta.

  • Turnaus pelataan siis lauantaina & sunnuntaina  1.-2.9.2018 Espoon Karakalliossa (osoite Kotkakuja 5). Mukana kolme sarjaa, joista Eliittisarja pelataan molempina päivinä aamuisin alkaen klo. 9.00 ja Haaste- ja Harrastesarjat pelataan iltapäivisin alkaen klo. 13.45. Yksityiskohtainen otteluohjelma sekä turnauksen aikana live-tulosseuranta löytyvät luonnollisesti täältä.
     
  • Muutama käytännön asia on hyvä tietää. Pysäköintipaikkoja on kentän ympäristössä rajoitetusti. Lisäparkkipaikkoja löytyy läheisen Karakallion ostoskeskuksen edestä sekä Karakalliotalon etupuolelta osoitteesta Kotkatie 2. Turnauksen buffasta on saatavilla niin makeaa kuin suolaista syötävää, joten tuskin nälkä pääsee yllättämään.  Varaa kuitenkin käteistä rahaa mukaan, sillä buffaan, arpajaisiin ym. toimii vain käteinen raha. Lähin pankkiautomaatti on Karakallion ostoskeskuksessa n. 300 m päässä.
     
  • Joukkueet ilmoittautuvat kisatoimistoon lauantaina viimeistään 30 min ennen heidän  ensimmäistä peliään. Viereisen koulun pukukopit ovat joukkueiden käytössä, ja joukkueille löytyy lämmittelypaikat varsinaisten pelikenttien viereiseltä alueelta. Turnaus pelataan todella tiukalla aikatululla, joten joukkueiden on oltava valmiina siirtymään omalle kentälle VIIMEISTÄÄN 5 min ennen ottelun alkua. Kaikki ottelut aloitetaan yhtä aikaa merkistä. Pelien jälkeen suoritetaan  nopeat ja reippaat huudot ja kättelyt, jotta seuraavat pelit pääsevät alkamaan ajallaan.
     
  • Jokainen pelaaja saa turnauksesta mitalin, samoin jokaisesta joukkueesta palkitaan tsempparipelaaja. Tsempparipelaaja on ilmoitettava  kisatoimistoon sunnuntaina ennen joukkueen viimeisen pelin alkua. Ja viimeisen pelin jälkeen  joukkueet siirtyvät välittömästi kisatoimiston eteen palkintojenjakoa varten.