Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Tyttöjen syysturnaus

18.9.2022 Loviisa | Suomi

INFO

INFO

Tervetuloa Loviisaan
 

***

Alla on lyhyt info turnaukseen ja halliin liittyen, huomioituna Korona ohjeistus.
 


 

Pukukopit

Pukukoppeihin ja sieltä jäälle kuljetaan ulkokautta. Suosittelemme teräsuojia, vaikka muovimattoja kulkureiteillä onkin.

Peli-aika

Jos peli alkaa merkittynä järjestelmään esim. klo.19.40, niin peli alkaa tällöin. Jää ajetaan ennen ilmoitettua ottelun alkua. Kotijoukkue pelaa tummalla ja vierasjoukkue vaalealla pelipaidalla. 

Toimisto 

Turnaustoimisto sijaitsee hallimme pohjoispäässä olevan kahvion perällä olevassa toimistossa. Toimistoon tai kirjurille ilmoitetaan mahdolliset pelaajavaihdokset kokoonpanoon viimeistään 30 min. ennen ottelun alkua.

Palkinnot

Otteluiden jälkeen ei kätellä eikä vaihdeta kiekkoja/viirejä. Vastustajaa voi kunnioittaa taputtamalla mailan lavalla jäätä ottelun jälkeen. Jokaisen joukkueen osalta joukkueen oma valmennus valitsee turnauksen viimeisen pelin aikana turnauksen tsempparipelaajan, joka palkitaan turnauksen päätteeksi. Tsempparipelaajan palkinnon jakaa joukkueen valmennus viimeisen pelin jälkeen pukukopissa. Ainoastaan finaalipelin osalta tsempparipalkinnot ja mitalit sekä pokaali jaetaan pelin jälkeen jäällä. 

Lämmittely

Ulkolämmittely tapahtuu siellä missä tilaa sattuu olemaan. Hallia vastapäätä lähtee hiekkapohjainen kävelytie, jolla voi hyvinkin lämmitellä, tai sitä kautta voi pienen lenkinkin juosta. Pallokenttä hallin vieressä ei ole kuitenkaan käytettävissämme. 

Kahvio

Kahvila on avoinna. Yleisö wc-tilat löytyvät kahviosta.. Kahviossamme käy maksuvälineenä kortti ja käteinen. Suosittelemme korttimaksua.

Kuvaus

Usein paikkakunnamme lehtien toimittajat vierailevat hallissamme ja ottavat kuvia sekä haastattelevat valmentajia/pelaajia. Lisäksi videoimme otteluita aika usein. Toivomme, että joukkueenne kuvauslupa-asiat ovat kunnossa eikä estettä kuvaamiselle tai kuvien jakamiselle lehdissä, sosiaalisessa mediassa tai netissä ole. Mahdolliset poikkeukset pyydämme ilmoittamaan turnausvastaavalle ennen turnausta..

Parkkipaikat

Parkkipaikat sijaitsevat suoraan hallin edessä merkityllä alueella. Lisätilaa saattaa löytyä Seppäläntien varresta sekä viereiseltä keilahallin parkkipaikalta. Busseille pyritään jättämään tilaa parkkipaikan reunaan. 

Osoite: Rauhalan urheilukenttä, Seppäläntie 23, 07900 Loviisa. Karttalinkki: https://www.fonecta.fi/kartat/Sepp%C3%A4l%C3%A4ntie%2023,%2007900,%20LOVIISA?lon=26.221704483032227&lat=60.44706979549476&z=15

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com