Powered by GameResultsOnline.com tournament management

UNIKIE OPEN - U13 kauden avausturnaus

28.8. - 29.8.2021 Lempäälä | Suomi

Toiminta halleissa ja Covid-19

1. Hallille ei tulla sairaana. Ei pelaajat eikä yleisö.

2. Hallin tiloissa MASKIPAKKO ja koronavilkku päälle!

3. 1. krs pukukoppialueelle vain toiminnan kannalta välttämättömät henkilöt. Pelaajien lisäksi vain valmennus/ohjaus, joukkueenjohto ja huolto.

4. Kun joukkueet saapuvat hallille, voidaan kulkea pääovista sisään ja viedä kamat omaan pukukoppiin. Tämän jälkeen kulkeminen pukukoppiin siellä olevan takaoven kautta muulloin kun jäille mentäessä. Kaikenlainen ylimääräinen juoksentelu hallin käytävillä ei ole suotavaa.  

5. Yleisölle ohjeet: Yleisöalueille siirrytään ko. hallin pääovien vasemman puoleisista ovista. Yksittäisen katsojan tai seurueen välillä pidetään 2 metrin turvavälit ja jokainen pitää maskia. Vastakkain pelaavien joukkueiden kannattajat jaetaan myös katsomon eri puolille. Ottelun koti- ja vierasjoukkueiden kannattajien katsomo-osat nähtävissä Hallien pohjakartta-välilehdellä.

6. Ykköshallin kahvio on kiinni koko turnauksen ajan, jotta voidaan minimoida joukkueiden kohtaamiset sisätiloissa myös pelien väleillä. Kahviotuotteita myydään ulkona sijaitsevasta grillivaunusta.

7. Sylkeminen jäälle, lattioille yms. pinnoille on ehdottomasti kielletty.

8. Huomioithan liikkuessasi hallilla myös muut käyttäjät. Annat tilaa kulkea. Annat rauhan edellisten poistua jäältä. Jäältä poistutaan ripeästi
seuraavien alta pois. Oheisharjoittelu tapahtuu ulkona.

9. Pidäthän huolta osaltasi siisteydestä ja käsihygieniasta. Muista käsidesin käyttö.

Yhteistyöllä, joustavuudella, reippaalla toiminnalla ja rennolla asenteella tästäkin hyvä tulee!

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com