JV Hockey2024 U13 AA Syysturnaus

7.9. - 8.9.2024 Kuhmo | Finland

Turnausinfo

Pelataan Kuhmossa U13 AA Syysturnaus.

Turnauksessa noudatetaan U13 sääntöjä. 1 minuutin jäähyt. 2 minuutin erätauot. Alkulohkon pelit aikalisä ei ole käytössä. Sijoituspelit aikalisä on käytössä.

Alkulohkon ottelut 2x15 min max 45 min. Sijoituspelit 2x15 min ei kokonaisaikaa. Sijoitusottelun ollessa tasan varsinaisen peliajan jälkeen, pelataan 5 min jatkoerä 3 vs 3. Tarvittaessa voittolaukauskilpailu jossa molemmat joukkueet nimeää 3 laukojaa. Tilanteen ollessa tasan kolmen laukojan jälkeen kummastakin joukkueesta laukojana toimii yksi pelaaja kerrallaan. Voittolaukaus kilpailun aloittaa pöytäkirjaan vierasjoukkueeksi merkitty joukkue. Laukoja on oltava aina eri pelaaja.

Erotuomarit Kainuun erotuomarikerhon tuomarit.

Pöytäkirjaan merkitty kotijoukkue pelaa tummssa pelipaidoissa, vierasjoukkue vaaleissa. Joukkueet voivat myös tarvittaessa keskenään sopia pelipaitojen väreistä.

Kokoonpanot vahvistettava toimitsija-aitioon 30 min ennen ottelun alkua.

Toisen pelaajan tahallinen vahingoittamisyritys tai vahingoittaminen, joukkueen jäsen suljetaan turnauksesta pois. Epäasiallinen käyttäytyminen voi johtaa turnauksesta pois sulkemiseseen.

Tarvittaessa asioita käydään läpi osallistujina tuomarit, molempien joukkueiden joukkueenjohtajat ja turnauspäällikkö.

Tapahtuman aikana jäähallin kahvio auki.