Powered by GameResultsOnline.com tournament management

U15 PÄÄSIÄISTURNAUS MIKKELISSÄ 29.-30.3.2024

29.3. - 30.3.2024 Mikkeli | Suomi Ilmoittaudu

TURNAUSPAIKKA

Turnaus pelataan Mikkelissä Kalevankankaan alueella sijaitsevissa kilpajäähallissa, sekä harjoitushallissa erillisen otteluohjelman mukaisesti 29.-30.2024. Hallin osoite on Raviradantie 24 Mikkeli. 

Turnausmaksu on 850 euroa. Jokaiselle joukkueelle tulee yhteensä viisi turnauspeliä.

Turnaus pelataan pääsiäisperjantaina ja -lauantaina. Mikäli joukkueita ilmoittautuu enemmän kuin 12, aloitetaan turnaus torstai-iltana osan joukkueiden kesken.

 

TURNAUSPELAAJAT

Pelaajat syntyneet v.2009 tai myöhemmin. Ns. Y-pelaajista on sovittava erikseen turnausjärjestäjän kanssa. Pelaajamäärää ei ole rajoitettu. Joukkueet voivat ilmoittaa turnaukseen rajattoman määrän lisenssin omaavia pelaajia, taso huomioiden, jotka ikänsä puolesta mahtuvat joukkueeseen, kuitenkin kuhunkin otteluun max. 20+2 pelaajaa.

Osallistuvien joukkueiden toivotaan olevan tasoltaa AA, tai AA+. 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu turnaukseen tämän sivuston kautta. Lisää laskutustiedot kohtaan “Viesti tapahtuman järjestäjälle”. Turnausmaksu laskutetaan sähköpostitse ja se tulee olla maksettuna 15.3.2024.

 

PELIAIKA

Peliaika on 3 x 15 min tehokasta peliaikaa. Maksimikokonaispeliaika on 80 min. Erien välissä puoltenvaihdot. Jäänajot pelien välissä.

 

SÄÄNNÖT

Turnauksessa noudatetaan SJL:n kilpailu- ja juniorisääntöjä seuraavassa esitetyin poikkeuksin.

Turnauksen jury ei käsittele erotuomariraportteja vaan ne ohjataan kyseisen joukkueen alueen kurinpitäjän käsittelyyn.. Voitto = 3 pts., tasapeli = 1 pts., häviö = 0 pts.

 

Sijoitukset ratkeavat seuraavassa järjestyksessä (lohkovaihe):


1. Pisteet
2. Maaliero (alkulohko)
3. Tehdyt maalit (alkulohko)
4. Keskinäisen ottelun pisteet (alkulohko)
4. Vähemmän jäähyjä (alkulohko)
5. Arpa

Aikalisä käytössä sijoituspeleissä. Sijoituspeleissä varsinaisen peliajan päättyessä tasatilanteeseen pelataan 5 min jatkoaika 3 vs. 3. Mikäli peli edelleen tasan, suoritetaan voittomaalilaukauskilpailu kolmella laukausijaparilla, laukaisijan tulee vaihtua. Tämän jälkeen pareittain, jolloin laukaisija voi olla kuka tahansa.

 

JOUKKUEIDEN ILMOITTAUTUMINEN JA KOKOONPANOT

Joukkueenjohtajan tulee käydä ilmoittautumassa turnaustoimistossa joukkueen saapuessa turnaukseen.

Lopulliset pelaajaluettelot on toimitettava viimeistään 22.3.2024, sähköpostiin pasi(at)mahl.fi.

Joukkueet varmistavat ennen jokaista peliä vastustajan paidan värin ja sopivat tarvittaessa kakkospaitojen käytöstä. HUOM! Kotijoukkue määrittelee ensisijaisen värinsä (koti tumma, vieras vaalea).

 

VAKUUTUKSET

Jokaisella pelaajalla ja toimihenkilöllä tulee olla voimassa henkiläkohtainen SJL:n pelipassi. Pelaajia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta, joten jokainen joukkue vastaa itse pelaajiensa vakuutusturvasta. Järjestäjä on vakuuttanut turnauksen tapahtumavakuutuksella, joka kattaa toimihenkilöiden vakuutusturvan, sekä irtaimiston.

 

ENSIAPU

Järjestäjien toimesta paikalla on ensiapuhenkilökuntaa.

 

KAHVIO, RUOKAILUT, MAJOITUS

Turnauksen aikana on käytössä kahvio, jossa on tarjolla kanttiinievästä. Lisäksi osallistuville joukkueille toimitetaan hyvissä ajoin ennen turnausta majoitus- ja ruokailutarjoukset.

Maksutavat kanttiinissa, käteinen, pankki-/luottokortti. Ruokatarjouksissa laskutus.

Kahvion yhteydessä toimii myös turnauksen info- ja tulospiste.

 

TUOMARIT JA TURNAUKSEN JURY

Ottelut tuomitsevat Mikkelin jääkiekkotuomarit ry:n tuomarit.

Ottelua koskeva protesti on jätettävä kirjallisena ottelun toimitsijoille tunnin sisällä ottelun päättymisestä. Käsittelymaksu on 50 €, joka palautetaan, mikäli protesti hyväksytään. Protestin käsittelee jury joka koostuu järjestäjien edustajasta (Pasi Pippuri), kiistanalaisen ottelun tuomarista ja toimitsijasta. Lisäksi läsnä on molempien joukkueiden edustaja.

 

TURNAUKSEEN ILMOITTAUTUNEET:

  •  
  •  

*turnaus pelataan minimissään kuuden joukkueen, enimmillään kahdentoista joukkueen voimin. Jokaiselle joukkuelle viisi (5) turnauspeliä.

LISÄTIETOJA

Jukurit U15 joukkueenjohtaja Pasi Pippuri

0407710520 / pasi(at)mahl.fi

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com