Powered by GameResultsOnline.com tournament management

PELICANS U11 VIERUMÄKITURNAUS

8.4. - 10.4.2023 Suomen Urheiluopisto | Suomi Ilmoittaudu

TERVETULOA U11 JUNIORIKIEKON KEHITYSPÄIVÄT -TURNAUKSEEN VIERUMÄELLE

Pelicans U11 (2012) kutsuu teidät mukaan JUNIORIKIEKON KEHITYSPÄIVÄT -turnaukseen Suomen Urheiluopistolle Vierumäelle 8.-10.4.2023

Tule laittamaan kiekkokausi pakettiin ja mittaamaan kevätkunto turnaukseemme. Pääsiäisenä lauantaista maanantaihin kamppaillaan kiekosta Suomen Urheiluopiston loistavissa puitteissa Vierumäellä. Kaikille joukkueille on varattu majoitukset ja ruokailut paikan päältä, joten joukkueita ei tarvitse kuljetella turnauksen aikana. Turnauksessa ei ole myöskään unohdettu kannustusjoukkoja, joille on tarjolla majoitustarjous sekä mahdollisuus liikunta-aktiviteetteihin viikonlopun aikana.

JuniorPelicansilla on yhteistyössä Suomen Urheiluopiston kanssa yli 30 vuoden kokemus kiekkoturnauksien järjestämisestä Vierumäellä. Varaa siis joukkueellesi paikka turnaukseen ja varmista teille kevääksi yksi kiekkokauden kohokohta.

Turnaus järjestetään yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa ja jokainen pelaaja saa pukea Leijona-paidan päällensä yhdessä turnausottelussa. Turnauksen keskellä pelataan maajoukkuepelit, joihin joukkueet on koottu kaikista turnaukseen osallistuvista pelaajista.

12 JOUKKUETTA

Turnaukseen valitaan 12 joukkuetta, joista kuusi (6) on AAA ja kuusi (6) AA -joukkuetta. Joukkueiden valinnat tekee Suomen Jääkiekkoliitto.

MUU TOIMINTA

Jokaiselle joukkueelle suunnitellaan turnaukseen oheisohjelma Vierumäen henkilökunnan ja opiskelijoiden toimesta. Ohjelmat suunnitellaan erikseen jokaiselle joukkueelle.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com