Hunters U12 & U13 Catering Henriksson Hockey Games Porvoo

17.12. - 18.12.2022 Porvoo | Suomi

Turnaussäännöt

1. Turnauksen ottelut pelataan SJL:n kilpailusääntöjä ja U13 ja U12 junioreiden sääntöjä noudattaen seuraavin tarkennuksin:

• Otteluaika on 2 x 15 min. tehokasta aikaa, kokonaisaika on 45 min., erätauko 1 min.
  • Aikalisän käyttö ei ole sallittu.
  • Ottelut pelataan isolla kentällä, mustalla kiekolla ja normaalein maalein.
  • Jää ajetaan kahden pelatun ottelun jälkeen.

2. Säännöt, joiden mukaan sijoitukset määräytyvät

Voitetusta ottelusta saa 2 pistettä ja tasapelistä 1 pisteen. Mikäli joukkueet ovat tasapisteissä, joukkueiden sijoitukset ratkeavat seuraavasti:

7. Arpa

3. Tuomareina toimivat Porvoon jääkiekkotuomarit ry:n tuomarit.

4. Toimitsijatehtävät turnauksessa hoitaa Hunters Juniors.

5. Pelaajamäärää ei ole rajoitettu. Pelaajat on ilmoitettava alustavasti viimeistään 10.12.2022 mennessä gameresultsonline.com –palvelussa. Muutokset kokoonpanoihin on ilmoitettava turnaustoimistoon 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

Turnauksessa on sallittua käyttää Y-pelaajia erikseen järjestäjän kanssa se sopien ja siten, että ottelun pöytäkirjaan voidaan merkitä korkeintaan kolme (3) Y-pelaajaa ottelua kohti. Tyttöjen kohdalla noudatetaan SJL:n ohjeistusta. Ala-ikäisiä pelaajia voidaan pöytäkirjaan merkitä korkeintaan kolme ottelu kohti.

Jos joukkueeseen on nimetty yksi maalivahti, voi joukkue maalivahdin loukkaantuessa käyttää joukkueeseen samaan tasosarjaan nimettyä maalivahtia tai lainata sitä turnauksen toiselta saman tasosarjan joukkueelta.

7. Kotijoukkueeksi merkitty joukkue pelaa ottelun tummalla pelipaidalla ja vierasjoukkue vaalealla pelipaidalla. Joukkueet voivat ottelukohtaisesti sopia keskenään poikkeavasta järjestelystä.

8. Joukkueen on oltava valmiina aloittamaan ottelu 5 minuuttia ennen otteluaikaa. Joukkue, joka ei ole ajoissa paikalla aloittamaan ottelua, tuomitaan se häviämään ottelun lukemin 5-0.

9. Turnauksenjärjestäjä ei vastaa pelaajille tai toimihenkilöille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja SJL:n sääntöjen mukaisesti.
Turnauksenjärjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista.

10. Vastalauseen voi tehdä vain joukkueenjohtaja. Vastalause on esitettävä suullisesti ottelutuomarille ja vastustajalle välittömästi ottelun päätyttyä sekä kirjallisesti turnaustoimistoon 10 minuutin sisällä ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 100 euroa, joka palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Vastalauseen käsittelee turnauspäällikkö kuultuaan ottelun tuomarin ja ottelussa pelanneiden joukkueiden joukkueenjohtajia. Turnauspäällikön ei tarvitse perustella päätöstä eikä siitä voi valittaa.

11. 1.-3 sijoittuneiden joukkueiden pelaajat molemmista sarjoista palkitaan mitalilla. Mitalit jaetaan joukkueen viimeisen ottelun jälkeen.
Tasoryhmissä parhaiten sijoittunut joukkue palkitaan pokaalilla.

12. Joukkueiden kapteenit vaihtavat viirit/kiekot ottelun alussa vaihto -aitioiden edessä ennen pelin alkua. Turnauksessa ei kätellä pelien jälkeen.

13. Turnauksen järjestäjä pidättää oikeuden turnauksen otteluohjelman ja sääntöjen muutoksiin. Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa aikataulua, ottelujärjestelmää sekä otteluohjelmaa erityisen painavista syistä. Muutoksista ilmoitetaan osallistuville joukkueille viipymättä.

Mikäli turnauksen aikataulu jostakin syystä viivästyy, voidaan kokonaispeliaikaa lyhentää, kuitenkin alimmillaan 30 minuuttiin. Turnauksen virallinen aika on hallin kellon osoittama aika.

14. Turnauksen järjestäjät kehottavat kannustamaan kaikkia reilun pelin henkeen.