Turnauksen säännöt

• Noudatetaan SJL:n pohjoisen alueen kilpailusääntöjä.
  • Peliaika on 2 x 15 minuuttia pysäytetyllä ajalla, kuitenkin enintään 45 minuuttia juoksevalla ajalla
  • Aikalisää ei voi ottaa.
  • Joukkueitten paremmuuden ratkaisee pistemäärä. Voitosta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) ja häviöstä nolla (0) pistettä.
  • Ratkaisupeleissä tasatilanteessa voittolaukauskisa, yhdestä parista poikki, kotijoukkue aloittaa voittolaukauskisan.

Sijoitukset lohkoissa määräytyvät seuraavien turnausjärjestäjän asettamien sääntöjen mukaisesti: 1) Pisteet 2) Lohkon otteluiden maaliero 3) Lohkon otteluiden tehdyt maalit 4) Keskinäisten otteluiden pisteet 5) Keskinäisten otteluiden maaliero 6) Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit 7) Rangaistukset 8) Arpa

HUOM! Joukkueiden on oltava valmiina jäällä valmiina otteluiden alkamisajankohtana!

HUOM! Pelien päätyttyä ei ole palkintojenjakoa, aikataulun pitävyyden vuoksi joukkueiden toivotaan poistuvan pukuhuoneisiin mahdollisimman nopeasti pelin päätyttyä.

Turnauksen Jyry (Turnauksen johtaja Markus Heikkinen ja tuomariston edustaja) ratkaisee mahdolliset kurinpito- ja ongelmatilanteet.