3.4. - 6.4.2015 Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa | Suomi

Turnaussäännöt

Turnaus pelataan tekonurmella kolmella/neljällä eri kentällä.

Pelaajien määrä on 1+6 (7v7) 2004-05 –ikäluokissa, 2006-07-ikäluokissa pelaajien määrä 1+4 (5v5), 2008-09-ikäluokissa pelaajien määrä 1+3 (4v4).

Peliaika 2004-05 ikäluokkien sarjoissa suora 25 minuuttia, ilman puoltenvaihtoa .
Peliaika on kaikissa muissa otteluissa suora 18 minuuttia, ilman puoltenvaihtoa. Joukkueiden edellytetään olevan valmiina kentän laidalla viimeistään 5 minuuttia ennen oman ottelunsa alkua, jotta pelit saadaan alkamaan ajallaan.

Lohkojen pisteiden laskeminen:
Alkulohkossa tulee voitosta 3 ja tasapelistä 1 piste. Tasapisteissä sijoituksen ratkaisee:
1. Keskinäinen ottelu
2. Maaliero
3. Tehdyt maalit
4. Arpa

Sijoitusottelun päättyessä tasan suoritetaan välittömästi rangaistuspotkukilpailu kolmella pelaajalla. Tasatilanteessa jatketaan kierros kerrallaan kunnes ero on syntynyt.

Erityissäännöt:

- joukkue saa ottaa kentälle yhden lisäpelaajan, mikäli vastustaja johtaa viidellä maalilla. Etu menetetään eron ollessa kaksi maalia (koskee 2006-2009 -ikäluokkia).
- paitsioviivasääntö käytössä 2004 ja 2005 ikäluokissa
- vetäytymissääntö P06/P07 vähemmän pelanneissa sekä P08/P09, ja T06-07 – sarjoissa*
- sivurajapotkusääntö voimassa P07 vähemmän pelanneissa ja P08/P09 ja T06-07 sarjoissa.
- muissa sarjoissa voimassa sivurajaheitto

Palkinnot:

-04-05 poikien ja tyttöjen ikäluokissa palkitaan kolme parasta joukkuetta mitalein ja turnauksen voittaja pokaalilla.
-06-09-ikäluokissa palkitaan kaikki pelaajat turnausmitalilla.

Kaikkien ikäluokkien jokaisesta joukkueesta palkitaan yksi pelaaja tsempparipalkinnolla.

Pelitapa:

Pojat04-05 Kilpa

Alkulohkot ja jatkolohkot.

Pojat04 Harraste

Pelataan alkulohko. Sijoitusottelut määräytyvät alkulohkojen sijoitusten perusteella eli lohkon sijat 1-2 pelaavat loppuottelun jne.

Pojat05 Harraste

Pelataan kaksi kuuden joukkueen alkulohkoa. Sijoitusottelut määräytyvät alkulohkojen sijoitusten perusteella eli lohkojen voittajat loppuottelun, toiset pronssiottelun jne.

Tytöt04-05

Muut sarjat

Kaikki muut sarjat/ikäluokat pelataan ilman sijoituksia, mutta tulokset kirjataan ylös.

Jury:

Turnauksen JURY käsittelee mahdolliset erimielisyydet. Protestimaksu on 150 euroa.