30.3. - 1.4.2018 Vantaa, Aktia Areena | Suomi

Turnaussäännöt

Turnaus pelataan tekonurmella 2-4 eri kentällä.

Pelaajien määrä on 1+7 (8v8) 2006-2008 –ikäluokassa, 2009-10-ikäluokissa pelaajien määrä 1+4 (5v5)
Peliaika poikien 2006-ikäluokassa 2x20min, tyttöjen 2006 ja 2008- ikäluokkien sarjoissa suora 25 minuuttia, ilman puoltenvaihtoa .

Peliaika on kaikissa muissa otteluissa suora 18 minuuttia, ilman puoltenvaihtoa. Joukkueiden edellytetään olevan valmiina kentän laidalla viimeistään 5 minuuttia ennen oman ottelunsa alkua, jotta pelit saadaan alkamaan ajallaan.

Lohkojen pisteiden laskeminen:
Alkulohkossa tulee voitosta 3 ja tasapelistä 1 piste. Tasapisteissä sijoituksen ratkaisee:
1. Keskinäinen ottelu
2. Keskenäisten otteluiden pisteet
3. Keskenäisten otteluiden maaliero
4. Koko lohkon maaliero
5. Koko lohkon tehdyt maalit
6. Arpa

Sijoitusottelun päättyessä tasan suoritetaan välittömästi rangaistuspotkukilpailu kolmella pelaajalla. Tasatilanteessa jatketaan kierros kerrallaan kunnes ero on syntynyt.

Erityissäännöt:

- joukkue saa ottaa kentälle yhden lisäpelaajan, mikäli vastustaja johtaa viidellä maalilla. Etu menetetään eron ollessa kaksi maalia (koskee 2009-2010 -ikäluokkia).

- paitsioviivasääntö käytössä 2006-08 ikäluokissa

- vetäytymissääntö P10 sekä T10 – sarjoissa

- kaikissa sarjoissa voimassa sivurajaheitto

Palkinnot:

-06 poikien, -06 tyttöjen ja -08 tyttöjen ikäluokassa palkitaan kolme parasta joukkuetta mitalein ja turnauksen voittaja pokaalilla.

-09-10-ikäluokissa palkitaan kaikki pelaajat turnausmitalilla.

Kaikkien ikäluokkien jokaisesta joukkueesta palkitaan yksi pelaaja tsempparipalkinnolla.

Pelitapa:

Pojat 2006

Alkusarja ja sijoitusottelut. Sijoitusottelut määräytyvät alkulohkojen sijoitusten perusteella eli lohkon ykkönen ja kakkonen pelaavat loppuottelun jne.

Tytöt 2006

Alkusarja ja jatko-ottelut. Jatko-ottelut määräytyvät alkulohkojen sijoitusten perusteella eli lohkon ykkönen ja nelonen pelaavat välierän sekä kakkonen ja kolmonen välierän jne.

Tytöt 2008

Pelataan kuuden joukkueen yksinkertainen sarja.

Muut sarjat

Kaikki muut sarjat/ikäluokat pelataan ilman sijoituksia, mutta tulokset kirjataan ylös.

Jury:

Turnauksen JURY käsittelee mahdolliset erimielisyydet. Protestimaksu on 150 euroa.