VIIKINGIT 2003 - LOPPIAISTURNAUS 2017
5.1. - 6.1.2017 Vuosaaren jäähalli | Suomi

Turnauksen säännöt

1. SÄÄNNÖT JA NIIDEN TARKENNUKSET SEKÄ OHJEET

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton kilpailu- ja pelisääntöjä, http://www.finhockey.fi/kilpailutoiminta/kilpailusaannot/ :
 

alla olevin tarkennuksin ja poikkeuksin:

 

Ottelun kestoaika

Ottelun kestoaika on 2*15 minuuttia, kuitenkin niin, että ottelu lopetetaan viimeistään 50 minuutin kuluttua sen alkamisesta.

 

Aikalisä

Aikalisän ottaminen ei ole sallittua tässä turnauksessa

 

Pisteet ja järjestys sarjassa

Tasapisteiden sattuessa ratkaistaan järjestys sarjataulukossa seuraavasti:

  1. Pisteet
  2. Keskinäisten otteluiden pisteet
  3. Keskinäisten otteluiden maaliero
  4. Keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit
  5. Kaikkien otteluiden maaliero
  6. Kaikkien otteluiden tehdyt maalit
  7. Arpa

 

Pienet ja isot rangaistukset sekä ottelurangaistukset sekä käytös- ja pelirangaistukset

  • Pelaajan tai joukkueen toimihenkilön saadessa kaksi kertaa em. kohdissa mainitun ottelusta poistamiseen johtavan pelirangaistuksen, hänet suljetaan koko turnauksesta myös myöhempien otteluiden ajaksi.
  • Pelaajan tai joukkueen toimihenkilön saadessa ottelurangaistuksen, hänet suljetaan koko turnauksesta myös myöhempien otteluiden ajaksi.

 

Pelaajien kättelyt ym.

Pelin alussa ei suoriteta siniviivoilla joukkueiden tervehtimisiä eikä joukkueiden kapteeneiden sekä tuomareiden kättelyitä

 

Joukkue myöhässä

Mikäli joukkue ei ole valmiina otteluohjelmaa merkittynä pelin aloitushetkenä, voi ottelun erotuomari määrätä yhdessä turnauspäällikön kanssa joukkueen hävinneeksi ottelun 5-0

 

Muutokset ohjelmaan

Turnauspäälliköllä on oikeus muuttaa peliaikataulua, pelikenttiä jne. tarpeen vaatiessa

 

2. TURNAUSJOHTO

Turnauksen johdon muodostavat turnauspäällikkö, turnaustoimiston edustaja, Viikingit 2003 –joukkueen joukkueenjohtaja ja erotuomareiden nimeämä edustaja.

 

3. EROTUOMARIT JA PELIEN TOIMITSIJAT

Otteluiden erotuomarit asettaa Helsingin Jääkiekkotuomarit ja otteluiden toimitsijoina toimivat Viikingit 2003 –joukkueen vanhemmat.

 

4. ERIMIELISYYDET JA VASTALAUSEET

Kaikki erimielisyydet ja vastalauseet käsittelee turnausjohto. Mahdollinen vastalause on tehtävä heti pelin päätyttyä ja siitä on ilmoitettava välittömästi ottelun erotuomarille. Vastalausemaksu on 50 euroa ja se tulee maksaa käteisellä turnaustoimistoon. Turnausjohdon tekemästä vastalausepäätöksestä voi valittaa SJL Eteläiselle alueelle (010 227 0233).