TUTO HOCKEY AAA+ TOURNAMENT TUTO HOCKEY AAA+ TOURNAMENT
5.8. - 6.8.2017 Kaarina | Suomi Ilmoittaudu

Turnauksen säännöt

TUTO HOCKEY TOURNAMENT SÄÄNNÖT
Kaarina 5-6.8.2017

Turnauksessa noudatetaan SJL:n Länsirannikon alueen E2-juniorisääntöjä seuraavin poikkeuksin:

1.    Joukkueet jaetaan sarjoissaan kahteen 4 joukkueen lohkoon. Ottelukaavio ja lohkojako löytyvät osoitteesta: http://www.gameresultsonline.com/tuto06/tuto-hockey-tournament/1400/groups

2.    Voitetusta ottelusta saa 2 pistettä ja tasapelistä 1 pisteen. Mikäli joukkueet ovat alkusarjan jälkeen tasapisteissä, joukkueiden sijoitukset ratkeavat:

  1. keskinäisten otteluiden pisteet
  2. keskinäisten otteluiden maaliero
  3. keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
  4. lohkon otteluiden maaliero
  5. lohkon otteluiden tehdyt maalit
  6. rangaistukset
  7. arpa

Turnauksessa sijoitusottelun ollessa varsinaisen otteluajan jälkeen tasatilanteessa, ratkaistaan peli voittomaalikilpailulla. Valmentajat nimeävät välittömästi ottelun päätyttyä kolme laukojaa ja mikäli näiden jälkeen tilanne on edelleen tasan, jatketaan yksi laukoja kerrallaan äkkikuolemaperiaatteella, kuitenkin niin että samaa laukojaa voi käyttää uudelleen vasta kun joukkueen kaikki kenttäpelaajat ovat laukoneet. Voittomaalikilpailun aloittaa vierasjoukkue. Tuomari valitsee pelipäädyn.

3.    Turnauksessa kaikkien otteluiden kesto on 2x15 minuuttia tehokasta peliaikaa, kuitenkin niin, että kokonaisotteluaika maksimissaan on 50 minuuttia per ottelu. Kokonaisotteluaika alkaa pelin käynnistyessä. Erien välissä on 1minuutin mittainen tauko.

4.    Aikalisiä ei sallita.

5.    Pelaajamäärää ei ole rajoitettu, mutta se on ilmoitettava viimeistään 1 viikko ennen turnauksen alkua GameReslutsOnLine.com –palvelussa. Muutokset kokoonpanoihin on ilmoitettava turnaustoimistoon 30 minuuttia ennen ottelun alkua. 

6.    Tulospalvelu hoidetaan gameresultsonline.com –sivustolla sähköisesti.

7.    Kotijoukkueeksi merkitty pelaa ottelun tummalla pelipaidalla ja vierasjoukkue vaalealla pelipaidalla. Joukkueet voivat ottelukohtaisesti sopia keskenään poikkeavasta järjestelystä.

8.    Joukkueen on oltava valmiina aloittamaan ottelu 5 minuuttia ennen otteluaikaa. Joukkue, joka ei ole ajoissa paikalla aloittamaan ottelua, tuomitaan se häviämään ottelun lukemin 5-0.

9.  Tuomareina toimivat Turun Jääkiekkotuomarit Ry:n viralliset tuomarit.

10.  Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista. Jokaisella pelaajalla ja joukkueen toimihenkilöllä tulee olla voimassa oleva vakuutus omasta tai joukkueensa puolesta. Paikalla on turnausjärjestäjän puolesta ensiaputaitoinen henkilö.

11.  Vastalauseen voi tehdä vain joukkueenjohtaja. Vastalause on esitettävä suullisesti ottelutuomarille ja vastustajalle välittömästi ottelun päätyttyä sekä kirjallisesti turnaustoimistoon 10 minuutin sisällä ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 200 euroa joka, palautetaan mikäli vastalause hyväksytään. Vastalauseen käsittelee turnauksen 3 henkinen jury, joka koostuu turnauksen johtajasta ja kahdesta muusta henkilöstä. Juryn ei tarvitse perustella päätöstä eikä siitä voi valittaa.

12.  Toimihenkilön saama pelirangaistus – ja tai ottelurangaistus käytöksestä johtaa automaattisesti sulkemiseen turnauksesta. Pelaajan saama pelirangaistus käytöksestä johtaa automaattisesti yhden ottelun pelikieltoon turnauksessa ja ottelurangaistus aiheuttavat sulkemisen turnauksesta.

13.  Turnauksen kolme parhaiten sijoittunutta joukkuetta palkitaan pokaalein ja mitalein. Lisäksi jokaisesta joukkueesta palkitaan turnauksen ”tsemppari”, jonka oman joukkueen johtoryhmä valitsee viimeistään viimeisen ottelun jälkimmäisellä puoliskolla.

14.  Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa aikataulua, ottelujärjestelmää sekä otteluohjelmaa erityisen painavista syistä. Muutoksista ilmoitetaan osallistuville joukkueille viipymättä.

15.  Turnauksen järjestäjät kehottavat kannustamaan kaikkia reilun pelin henkeen. Pyydämme pelaajia, toimihenkilöitä, vanhempia ja muita katsojia kunnioittamaan ja kannustamaan toisia.

© 2017 TUTO RY JUNIORIJÄÄKIEKKO