Tappara04 SSG Sahala -Kutsuturnaus TAPPARA04 SSG SAHALA -KUTSUTURNAUS
31.8.2014 Lempäälä | Suomi

Turnaussäännöt

Osallistumisoikeus

Turnaukseen voi osallistua turnaukseen kutsuttuihin joukkueisiin rekisteröidyt pelaajat. Kaikkien pelaajien tulee olla vuonna 2004 syntyneitä tai nuorempia. Kukin joukkue vastaa oman joukkueensa osalta, että pelaajalisenssit ja vakuutukset ovat kunnossa. Järjestäjä ei ole vakuuttanut turnaukseen osallistujia eikä toimihenkilöitä. Maalivahdit ja kenttäpelaajat voivat edustaa vain yhtä seuransa joukkuetta turnauksen aikana eli joukkueiden täydentäminen ja/tai vaihto ei ole sallittua turnauksen aikana. Rikkomuksesta tuomitaan kyseinen peliryhmä ottelun häviäjäksi 5-0.

Turnauksen peliajat

Turnauksessa kaikkien ottelujen peliaika on 45 min suoraa aikaa. Aikalisiä ei myönnetä.

Tuulettaminen

Vaihtopenkillä olevien pelaajien tulo kentälle ”tuulettamaan” maalin jälkeen on kielletty.

Loukkaantuminen

Loukkaantunut pelaaja on toimitettava ripeästi saamaan tarvittavaa hoitoa kaukalon ulkopuolelle. Hoitotoimenpiteitä ei suoriteta kaukalossa. Ensiapua on tavoitettavissa turnauksen ajan.

Ottelutyypit

Turnaus pelataan sarjaottelumallilla ilman välierä- ja sijoituspelejä.

Ottelun ratkaisu

Turnauksessa ottelu voi päättyä tasan. Ottelun voittaja saa 2 pistettä, tasapelissä kumpikin saa yhden pisteen ja häviäjä ei saa pisteitä.

Paremmuuden ratkaiseminen tasapisteissä

Turnaus pelataan yhtenä kahtena sarjana, jossa seuran AAA ja AA joukkueet pelaavat toisten vastaavia joukkueita vastaan. Pelien tulosten perusteella, joukkueet sijoittuvat kahteen sarjataulukkoon. Turnauksen parhaan seuran paremmuuden ratkaisee seuran joukkueiden yhteenlasketut pisteet.

Seura, jonka joukkueiden yhteenlasketut sarjapisteet ovat korkeimmat on turnauksen voittaja. Mikäli kaksi tai useampi seura päätyy tasapisteisiin, tällöin ratkaisee keskinäisen paremmuuden:

  1. Joukkueiden molemmissa sarjojen yhteenlaskettu maaliero
  2. Joukkueiden molemmissa sarjoissa tehdyt maalit
  3. Joukkueiden voittojen määrä
  4. Joukkueiden välisten pelien tulokset
  5. Jaettu palkintosija

Muut säännöt

Muilta osin turnauksessa noudatetaan SJL:n voimassa olevia virallisia sääntöjä. Sääntöihin liittyvistä kurinpidollisista toimenpiteistä vastaa turnauksen jury. Turnauksen juryn muodostavat turnausjohtaja ja kilpailupäällikköt. Tarvittaessa joukkueiden johtajia kutsutaan juryyn mukaan.

Mahdolliset vastalauseet on jätettävä turnaustoimistoon kirjallisina viimeistään 15 min. ottelun päättymisen jälkeen. Juryn päätös on lopullinen.

Tapparan E04 Ritarien yhteystiedot ja turnausjohto:

Petri Rajasalo, 050 3372 500