Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Eagles Cup U14

20.8. - 21.8.2016 Vaasa | Suomi

Info

Yhteystietoja:

Turnauspäällikkö JP Lesonen:               043-824 5913
Turnaussihteeri Juha Rintala:                050-413 0331
Kilpailupäällikkö Juha Jääskeläinen       040-673 1070
Ensiapu 1:                                           044-327 9394
Ensiapu 2:                                           040-775 5576
Ensiapu 3:                                           040-739 8570

Turnauksen Jury:

A        LiKi               Heikki Kylmänen
AA      Ilves             Jouni Korhonen
AAA    Diskos          Tommi Tanner
Turnauspäällikkö      JP Lesonen
VJKETK:n edustaja

Jury kutsutaan koolle tarvittaessa. Sääntöjen mukaan jury kokoontuu, jos joku joukkue jättää vastalauseen tai mahdollisen kurinpitokäsittelyn yhteydessä.

Kun joukkue saapuu hallille:

Joukkueiden pukukopit sijaitsevat harjoitushallin puolella. Joukkueen turnausmateriaalit + pukukopin avaimen saa noutaa turnaustoimistosta, joka on pukukoppi n:o 7 (ensimmäinen pukukoppi käytävällä, hallin sisäänkäynnin vasemmalla puolella). Materiaali sisältää turnausvihkoset, etukäteen tilatut ruokailukupongit ja pelaajien turnausdiplomit. Joukkueille tilattuja välipalapusseja voi myös tiedustella turnaustoimistosta. 

Liikkuminen hallilla:

Käyttäjien toiveiden mukaisesti olemme tehneet seuraavat ohjeistukset yleisölle ja joukkueiden ulkopuolisille henkilöille:  

Ohjeistuksen tarkoitus on rauhoittaa joukkueiden käytössä olevat tilat.

Yleisön käynti katsomoihin AINA toisen kerroksen kautta:

Harjoitushalli 2:n katsomoon ja harjoitushalli 3:n parvelle kuljetaan ala-aulasta rappuja ylös (tai hissillä) ja harjoitushallien ylätasannetta pitkin tai vaihtoehtoisesti etupihan Suvilahden puoleisten ulkorappusten kautta ovesta NUMERO 26.

Läpikulku pukuhuonekäytävällä kielletään. Joukkueet kulkevat pukuhuoneisiin pukuhuonekäytävän kautta. Ei siis ulkokengät jalassa hallin puolelta!

Harjoitushalleihin sisälle saavat mennä vain joukkueet henkilöstöineen. Näin sisälle (ja luistinmatoille) kulkeutuva hiekkamäärä ja ylimääräinen liikenne käytävillä vähenee.

 

Kylpylätarjous Tropiclandia

Kylpylä Tropiclandia tarjoaa turnaukseen osallistuville pelaajille, toimihenkilöille ja tukijoukoille kylpylävierailun hintaan 10 €/hlö.

Kylpyläliput ostetaan ja maksetaan suoraan kylpylään.

 

Harjoitusottelu Sport-Jukurit Pe 19.8. klo 18.30

Turnaukseen osallistuville pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille on tarjolla otteluliput 5 € hintaan. Ilmoittakaa sähköpostitse juniorsport2003@gmail.com 18.8. mennessä montako lippua haluatte. Liput voi noutaa turnaustoimistosta ennen peliä ja ne laskutetaan muun turnauslaskutuksen yhteydessä joukkueilta.

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com