Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Eagles Cup U13

21.8. - 23.8.2015 Vaasa Arena, Rinnakkaistie 1, Vaasa | Suomi

Tervetuloa

Turnauspäällikön tervehdys

Kauden aloittava Eagles Cup alkaa osoittamaan jatkuvuuden merkkejä, kun ikäluokkamme organisoi jo kolmannen kerran peräkkäin kauden aloittavan kotiturnauksen Vaasassa. Olemme jatkuvasti pyrkineet kehittämään ja parantamaan turnausmalliamme, ja nyt kokonaisuus alkaa olla valmis. Meillä onkin koko ajan ollut tavoitteena saada enemmmän jalansijaa suomen ”turnauskartalle”, ja olemme huomanneet että tähän kauden aloitukseen ajoittuvalle kovan luokan junioriturnaukselle on selvästi olemassa tilausta. Olemme vielä pienen matkan lopullisesta tavoitteestamme eli järjestää kansainvälinen turnaus, ja vaikkakin tänä vuonna kohdistimme osan markkinoinnista länsinaapurin suuntaan, emme kovasta yrityksestä huolimatta saaneet sieltä joukkueita mukaan. Tämä tavoite kuitenkin säilyy mielessä ja uskon vakaasti että tulevaisuudessa voimme ylpeinä järjestää kovatasoisen ja kansainvälisen junnukiekkoturnauksen

Vaasan jäähalli antaa poikkeukselliset mahdollisuudet hyvän juniorikiekkoturnauksen järjestelyihin, harvassa hallissa on mahdollisuus pelata neljällä jäällä samaan aikaan. Käytännöllisistä syistä pelaamme tosin turnauksemme kolmella jäällä, ja se antaa meillä hyvät lähtökohdat saada turnaukseen mukaan kolme eri sarjatasoa ja yhteensä 22 joukkuetta, ja silti viedä koko hommma läpi kahdessa päivässä. Kahden päivän aikana yhteensä 66 peliä(!), joka ei tietenkään onnistuisi ilman kokenutta ja sitoutunutta talkooporukkaa, siitä pelaajien vanhemmille suuret kiitokset. Lisäksi kiitän meitä sponsoroineita yrityksiä taloudellisesta ja materiaalisesta tuesta.

Turnaukseen osallistuvat pelaajat ovat nyt D junioreita, ja kilpailullisuus alkaa ottamaan tiettyä roolia joukkueiden asenteissa. Toivon kuitenkin vielä että turnauksessa haetaan ja nähdään myös niitä yksilöiden kehityksen kannalta tärkeitä hetkiä, olivatpa ne joko onnistumisia tai epäonnistumisia. Kukaan ei jalostu hyväksi kiekkoilijaksi ilman toistoja, ja sen tietää jokainen. Ja toistoihin kuuluu myös epäonnistuminen, kunnes jossain vaiheessa asiat ns. klikkaa kohdalleen. Turnauspäällikkönä toivon, että jokainen pelaaja saa omakseen kannustavaa ja positiivista ohjausta niin voittojen kuin tappioiden hetkillä. 

Haluan toivottaa kaikki teidät tervetulleeksi EAGLES CUP U13 turnaukseen Vaasan Jäähallille, viikonlopun aikana tulemme varmasti näkemään hienoja kiekkohetkiä juniorikiekkoilun parissa. Viihtyisää turnausta!

Kiekkoterveisin

Juha Rintala

Turnauspäällikkö

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com