Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Eagles Cup U13

21.8. - 23.8.2015 Vaasa Arena, Rinnakkaistie 1, Vaasa | Suomi

Säännöt

Turnaustapa

Tässä turnauksessa pelataan A, AA ja AAA sarjoissa. Turnauksessa noudatetaan SJL:n D-ikäluokan kilpailusääntöjä näissä turnaussäännöissä mainituin poikkeuksin.

A

Turnauksen A sarjassa pelataan kuuden (6) joukkueen yksinkertainen sarja, jonka jälkeen sijoitusottelut siten että sarjan voitosta pelaavat  alkusarjan 2 parasta ja 3. ja 4. sijoittuneet pelaavat pronssiottelun jne. Sarjan jokainen joukkue pelaa siis 6 ottelua.

AA ja AAA

Turnauksen AA ja AAA sarjassa pelaa kahdeksan joukkuetta. Joukkueet jaetaan kahteen alkulohkoon ja lohkon joukkueet pelaavat yksinkertaisen sarjan. Jatkosarja pelataan siten että alkulohkojen ykköset kohtaavat toisen lohkon nelosen ja kakkoset toisen lohkon kolmosen. Näiden pelien voittajat pelaavat mitalipeleistä ja häviäjät sijoituksesta 5-8. Alla oleva kaaviosta selviää tarkemmin jatkosarjan pelikaavio:

Jatkopelit AA ja AAA

AA ja AAA lohkossa jatkosarjan peleissä, poislukien finaali-, pronssi- ja sijoituspelit, peliajan päättyessä tasatilanteeseen, ratkaistaan paremmuus voittolaukauskilpailuna, joka alkaa välittömästi pelin loppuvihellyksen jälkeen. Suoritetaan pari kerrallaan molempiin päätyihin samaan aikaan, lähtö tuomarin vihellyksestä, kunnes ero syntyy. Eli ratkaisu voi syntyä jo ensimmäisen parin jälkeen!  HUOM! Aina eri laukaisija kunnes joukkueen koko kokoonpano on käyty läpi, poislukien maalivahdit!

Kaikkien sarjojen finaali-, pronssi- ja sijoituspelien ollessa tasan varsinaisen peliajan päätyttyä, ratkaistaan paremmuus voittolaukauskilpailuna joka alkaa välittömästi pelin loppuvihellyksen jälkeen. Ensin laukoo kolme pelaajaa per joukkue, ja jos tilanne vielä sen jälkeen tasan, yksi pari kerrallaan kunnes maaliero syntyy. Vierasjoukkueeksi merkitty joukkue aloittaa voittolaukauskilpailun. HUOM! Aina eri laukaisija kunnes joukkueen koko kokoonpano on käyty läpi, poislukien maalivahdit!

Joukkueiden sijoituksen määräytyminen (luetellussa järjestyksessä):
Pisteet (2 pistettä voitosta ja 1 piste tasapelistä)

Joukkueiden ollessa tasapisteissä, ratkaistaan joukkueiden sijoitus seuraavasti:

  1. Keskinäisten otteluiden pisteet
  2. Keskinäisten otteluiden maaliero
  3. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
  4. Lohkon otteluiden maaliero
  5. Lohkon otteluiden tehdyt maalit
  6. Arpa

Ottelun kesto ja virallinen aika

Peliaika turnauksen peleissä on 2x15 minuuttia tehokasta peliaikaa, kokonaispeliaika on kuitenkin max. 50 min. Ottelun kokonaisajan päättyessä peli loppuu ja sen hetkinen tulos jää voimaan.
Erien välissä 1 minuutin erätauko. Joukkueet vaihtavat pelipäätyjä erien välissä.
Aikalisää ei sallita.

Jos joukkue on myöhässä otteluohjelmaan merkitystä alkamisajasta, tuomitaan joukkue hävinneeksi 5 - 0.

Otteluiden erotuomareina toimivat Vaasan Jääkiekkoerotuomarikerhon (VJETK) nimeämät tuomarit.

Joukkueen pelaajaluettelot on syötettävä turnauksen tulospalveluun viimeistään 17.8.2015. Ohjeet pelaajaluetteloiden syöttämiseen lähetetään joukkueille erikseen. 

Pelaajien vaihto seuran joukkueiden kesken
Pelaajia ei saa vaihtaa seuran joukkueiden välillä ilman perusteltuja syitä ja vaatii aina sekä turnauspäällikön että vastustajan joukkueenjohtajan tai vastuuvalmentajan luvan.

Pelipaidat

Otteluun kotijoukkueeksi merkitty joukkue pelaa tummalla pelipaidalla ja vierasjoukkue vaalealla pelipaidalla.

Turnauksen jury ja vastalauseet

Vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Vastalauseet on esitettävä kirjallisena 15 minuutin kuluttua ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 100 euroa, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Juryn muodostavat VJETK:n nimeämä erotuomari, turnauspäällikkö sekä yksi joukkueenjohtaja kahdesta turnaukseen osallistuvasta seurasta (järjestäjä nimeää ja ilmoittaa erikseen). Äänten mennessä tasan ratkaisee VJETK:n nimeämän erotuomarin ääni.

Kurinpito

Pelaajan tai toimihenkilön saama ottelurangaistus johtaa automaattisesti hänen sulkemiseensa turnauksesta.

Pelaajan tai toimihenkilön saama pelirangaistus johtaa automaattisesti yhden pelin pelikieltoon turnauksessa.

Vastuut

Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollista tapaturmista tai muista vahingoista.
Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että kaikilla pelaajilla on voimassa oleva lisenssi ja vakuutus.

Ensiapu

Joukkueiden tulee ensisijaisesti huolehtia pelaajistaan itse, kuten lääkkeet, kuumemittari ja laastarit.
Turnauksessa on paikalla lääkintäkoulutuksen saanut henkilö, joka vastaa ensisijaisesti kentän tapahtumista, hänet tavoittaa turnaustoimiston kautta.

Muutokset

Turnauksen johdolla on oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä sekä tulkita näitä sääntöjä.

Turnauspalkinnot

Turnauksen lopuksi sijaluvuille 1.- 3. sijoittuneille joukkueille jaetaan pokaali sekä kaikille pelaajille turnausdiplomi.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com