Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Eagles Cup U13

21.8. - 23.8.2015 Vaasa Arena, Rinnakkaistie 1, Vaasa | Suomi

Kummipelaaja

"Muista pitää hauskaa!"

Muistan omilta juniorivuosilta erityisesti turnaukset ja pelimatkat, kun matkustimme bussilla eri puolille Suomea pelaamaan muita joukkueita vastaan. Parastahan siinä oli tietenkin jääkiekon pelaaminen, mutta myös itse matkustaminen ja hienot kaverit ja siksi näistä reissuista jäi monta mukavaa muistoa mieleen.

Nyt kun pelaan liigaa ammattilaiskiekkoilijoina, tilanne on hieman samanlainen vaikkakin mukaan on tullut tietynlaista ammattimaisuutta. Vieraspeliin matkustamme usein bussilla jo peliä edeltävänä päivänä, ollaksemme sitten mahdollisimman valmiina itse pelipäivänä. Keskittyminen peliin on korostunut, sekä taktiset valmistelut itse pelipalavereineen ja videoineen. Mutta se sama ilo ja hauskuus itse peliä kohtaan on säilynyt samana.

Positiivinen joukkuehenki on myös tärkeää, ja se kehittyy kauden aikana kun joukkue viettää paljon aikaa yhdessä harjoitellen, matkustaen ja pelaten. On hienoa nähdä miten kauden aikana porukka voi saada aikaan tiiviin ja kannustavan joukkuehengen, joka tuo lisäenergiaa jokapäiväiseen tekemiseen. Ja kun joukkueella menee hyvin, tuo lisäenergia nostaa esiin yksittäisiä kentällisiä, tutkapareja ja yksilöitä, pelin ratkaisijoita. Hyvä joukkuehenki tarkoittaa myös toisten pelaajien kunnioitusta ja erilaisten roolien ymmärtämistä. Jotkut pelaavat ylivoimaa, jotkut alivoimaa, jonkun juttu on blokata laukauksia ja toisen taas on tehdä maaleja, mutta kaikki ovat yhtä tärkeitä. Ja pitää muista että joukkueena voitetaan ja hävitään pelejä.

Se, joka kerran oli pelkkä harrastus minulle, on nyt työtä ja omasta mielestäni minulla on paras ammatti maailmassa. Saan tehdä sitä, mitä uneksin tekeväni jo pienenä poikana juniori-iässä. Ja muistakaa että kun minä olen töissä jääkiekkokaukalossa, niin yleisöä voi olla monta tuhatta ihmistä. Se on todella hienoa!

Kun olin nuori niin tapasin Teemu Selänteen. Hän oli, ja on vieläkin minun idoli. Hän sanoi minulle: ”Tee parhaasi joka treenissä ja jokaisessa vaihdossa, ja vielä yksi asia PIDÄ HAUSKAA”.  Se on jäänyt mieleen minulla ja voin rehellisesti sanoa että nautin joka päivä kun menen hallille, jopa silloin kun on tullut edellisenä päivänä ruma tappio.

Taistelkaa, tehkää hienoja harhautuksia ja juhlikaa kun joukkueenne on tehnyt maalin, ja nauttikaa turnauksesta! Teemun sanoin, tehkää parhaanne ja muistakaa pitää hauskaa!

Turnauksen kummipelaaja

Erik Riska

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com