Kuuttiturnaus 2018 KUUTTITURNAUS 2018
22.9. - 23.9.2018 Kisapuisto | Suomi

Tervetuloa

Tervetuloa E1- ja E2-juniorien Kuuttiturnaukseen Lappeenrantaan

Turnauksessa pelaavat ikäluokat E1 (s. 2007) ja E2 (s. 2008)

  • Ottelupaikkana perinteinen Lappeenrannan Kisapuisto
  • Otteluita jokaiselle joukkueelle 5-6 kpl
  • Turnauksessa noudatetaan Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjä
  • Kummassakin ikäluokassa kaksi tasolohkoa AAA ja AA
  • Turnaukseen osallistuu 24 peliryhmää ja otteluita on yhteensä 68. Turnauksen onnistuneen läpiviemisen ehdoton edellytys on aikataulussa pysyminen. Kunkin joukkueen on oltava pelivalmiina hyvissä ajoin ennen ottelun alkamista.

Turnauksessa pelaavat joukkueet

Seuraavat joukkueet ovat ilmoittautuneet mukaan vuoden 2018 Kuuttiturnaukseen:

  • E1 (s. 2007): SaiPa, Ketterä, Kiekko-Laser, Kalpa Pohjoinen, Kiekko-Tiikerit ja EKS
  • E2 (s. 2008): SaiPa, Ketterä, Kiekko-Laser, Kalpa Pohjoinen, Blues Juniors ja Jokipojat

Käytännön asioita

Saapuessaan Kisapuistoon joukkue ilmoittautuu turnaustoimistoon, joka sijaitsee UK Areenan yläkerrassa (Kisakatu 9, 53200 Lappeenranta). Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueet saavat mahdollista täydennystä turnausmateriaalin ja jokainen joukkue jättää yhteystiedot, josta tavoittaa joukkueen yhteyshenkilön turnauksen aikana. Jos joukkueen kokoonpanossa on muutoksia etukäteen ilmoitettuun verrattuna, pitää muutokset ilmoittaa turnaustoimistoon hyvissä ajoin ennen joukkueen ensimmäisen ottelun alkua.

Turnauksen ottelut pelataan UK Areenalla ja 2-hallissa (harjoitushalli). UK Areenalla on kaksi kaukaloa (UK 1 ja UK 2) ja 2-hallissa yksi kaukalo. Kaikki E1-ikäluokan ottelut peltaan UK Areenalla. E2-ikäluokan ottelut pelataan pääosin 2-hallissa ja osin UK Areenalla. Tarkista pelipaikat joukkueen otteluohjelmasta!

Halleissa on lämpimät ja lukittavat pukukopit suihkuineen, mutta turnauksen suuren osallistujamäärän johdosta kaikille joukkueille ei voida nimetä omaa pukukoppia, vaan se saattaa vaihtua päivän mittaan ja lisäksi suurinpaan osaan pukukopeista joudutaan majoitaamaan kaksi joukkuetta. Katso pukukoppijako täältä. Jokaiselle joukkueelle on määritelty pukukoppi varusteiden yösäilyttämistä ja kuivatusta varten. Pukukoppien lattiat pitää tyhjentää yösäilytyksen ajaksi ja yösäilytyksen aikana kopeissa ei saa olla sähkölaitteita (esim. hanskakuivureita) päällä.

Turnauksen järjestäjä ei tarjoa luistinten teroituspalvelua. Halleissa on poistoilmaimureilla varustetut teroituskopit luistinten teroitusta varten, mutta varsinaiset teroituskoneet joukkueiden tulee tuoda itse mukanaan.

Kisapuiston alueen kartta

Turnauksen järjestäjä toivoo, että pelaajat, joukkueiden toimihenkilöt ja muut turnausvieraat käyttäisivät ensisijaisesti telttamyyntipisteen ja 2-hallin kahvion palveluita. Ostamalla näistä myyntipisteistä tuet SaiPan junioritoimintaa! Em. myyntipisteissä maksuvälineenä käy vain käteinen. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee K-Supermarket Lehmuksen yhteydessä (Standertsköjldinkatu 6, 53200 Lappeenranta) alle kilometrin päässä Kisapuistosta.

Linja-autojen ja henkilöautojen pysäköinti

Linja-autojen on mahdollista ajaa hallien eteen varusteiden purkua ja lastausta varten. Linja-autot tulee pysäköidä linja-autoille varatuille paikoille (kts. oheinen kartta), kun auto on tyhjennetty. 

Henkilöautojen pysäköinti on mahdollista hallien välittömässä läheisyydessä ja lisäksi käytettävissä on suuri hiekkapohjainen pysäköintialue.

Huom! Liigahallissa pelataan lauantaina 22.9. SaiPa-Kärpät liigapeli alkaen klo 17:00. Tämän takia linja-autoilla ajaminen 2-hallin eteen on kielletty lauantaina alkaen klo 14:00. Myös henkilöautoliikennettä 2-hallin eteen rajoitetaan tuona aikana liikenteenohjaajien toimesta. Henkilöautot tulee tuolloin  pysäköidä hiekkakentän pysäköintialueelle.

Muuta huomioitavaa

Kisapuiston liigahallissa pelataan lauantaina 22.9. seuraavat ottelut, jotka vaikuttavat merkittävästi Kisapuiston liikenne- ja pysäköintiolosuhteisiin:

Tervetuloa seuraamaan myös näitä otteluita! Näiden otteluiden myötä Kisapuistossa on lauantaina paljon auto- ja jalankulkuliikennettä. Lauantai-illan liigaottelu tulee täyttämään Kisapuiston pysäköintialueet. Noudata siis varovaisuutta liikkuessasi pysäköintialueilla! UK Areenan ja 2-hallin välinen jalankulku onnistuu turvallisimmin tekojääradan/tekonurmen reunaa pitkin.