Kuuttiturnaus 2018 KUUTTITURNAUS 2018
22.9. - 23.9.2018 Kisapuisto | Suomi

 

Hyvät turnausvieraat

 

Perinteinen SaiPan järjestämä Kuuttiturnaus on kuulunut tärkeänä osana monien E-juniorien jääkiekkokauden avaukseen. Turnauksen järjestävät tänä vuonna 2007 ja 2008 syntyneet SaiPan ikäluokat. Nyt järjestettävä turnaus onkin jo 30. peräkkäinen ja vuosi vuoden jälkeen turnaus herättää kiinnostusta niin SaiPan kuin muidenkin seurojen osalta.

Joukkueita on mukana 24 neljässä eri sarjassa ja pelejä pelataan viikonlopun aikana UK Areenalla sekä harjoitushallissa 68 kpl. Kaiken kaikkiaan viikonlopun mittaiseen turnaukseen osallistuu yli 350 pelaajaa, 100 toimihenkilöä, kymmeniä talkootyöläisiä ja lukemattomia muita kannustajia ja perheenjäseniä. Esitän suuret kiitokset kaikille, jotka omalla panoksellanne mahdollistatte hienon turnauksen järjestämisen jälleen kerran.

Tulemme jälleen näkemään otteluiden tiimellyksessä suuren joukon tunteita; iloa, pettymystä, onnistumista ja epäonnistumista. Kaikki tunteet kuuluvat urheiluun ja kehittävät nuoria urheilijanalkuja niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Toivon, että kaikkia joukkueita ja pelaajia kannustetaan vahvasti ja luodaan turnaukseen hieno ja mieliinpainuva tunnelma.

Toivotan kaikille menestystä ja nautinnollisia hetkiä juniorikiekkoilun parissa!

 

Mika Kokkonen

Turnauspäällikkö