Kuuttiturnaus 2016 KUUTTITURNAUS 2016
24.9. - 25.9.2016 Kisapuisto | Suomi

Tervetuloa

KUUTTITURNAUS 2016

 

Hyvät turnausvieraat

Perinteinen Kuuttiturnaus on kuulunut tärkeänä osana monien E-junioreiden jääkiekkokauden avaukseen läpi vuosien. Järjestävät ikäluokat ovat tällä kertaa 2005- ja 2006-syntyneet pelaajat tukiryhmineen. Nyt järjestettävä turnaus on jo 28. peräkkäinen ja vuosi vuoden jälkeen turnaus herättää kiinnostusta niin Saipalaisten kuin muidenkin seurojen osalta.

Tänä vuonna joukkueita on mukana 24 neljässä eri sarjassa. Kaiken kaikkiaan viikonlopun mittaiseen turnaukseen osallistuu yli 350 pelaajaa, 100 toimihenkilöä, kymmeniä talkootyöläisiä ja lukemattomia muita kannustajia ja perheenjäseniä. Esitän suuret kiitokset kaikille, jotka omalla panoksellanne mahdollistatte hienon turnauksen järjestämisen jälleen kerran.

Tulemme jälleen näkemään otteluiden tiimellyksessä suuren joukon tunteita; iloa, pettymystä, onnistumista ja epäonnistumista. Kaikki tunteet kuuluvat urheiluun ja kehittävät nuoria urheilijanalkuja niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Toivon, että kaikkia joukkueita ja pelaajia kannustetaan vahvasti ja luodaan turnaukseen hieno ja mieliinpainuva tunnelma.

Toivotan kaikille menestystä ja nautinnollisia hetkiä juniorikiekkoilun parissa!

 

Janne Sirenne

Turnauspäällikkö

 

 

Tervetuloa E1 ja E2 junioreiden Kuuttiturnaukseen Lappeenrantaan 24.-25.9.2016.

Turnauksessa pelaavat ikäluokat E1 (s.2005) ja E2 (s.2006)

  • ottelupaikkana perinteinen Lappeenrannan Kisapuisto
  • otteluita jokaiselle joukkueelle 5-6 kpl
  • turnauksessa noudatetaan Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjä
  • kummassakin ikäluokassa kaksi tasolohkoa AAA ja AA
  • turnaukseen osallistuu 24 peliryhmää ja otteluita on yhteensä 68. Turnauksen onnistuneen läpiviemisen ehdoton edellytys on aikataulussa pysyminen. Kunkin joukkueen on oltava pelivalmiina hyvissä ajoin ennen ottelun alkamista.

Käytännön asioita saapuessa Kisapuistoon:

  • Saapuessaan joukkue ilmoittautuu turnaustoimistoon joka sijaitsee UK-Areenan yläkerrassa. Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueet saavat turnausmateriaalin ja jokainen joukkue jättää yhteystiedot, josta tavoittaa joukkueen yhteyshenkilön turnauksen aikana.
  • Linja-autojen on mahdollista ajaa hallien eteen varusteiden purkua ja lastausta varten. Varsinainen linja-autojen pysäköinti on järjestetty Kispuiston sisääntulevan liittymän vierelle jossa on tilaa usealle linja-autolle. Lisäksi käytettävissä on suuri hiekkapohjainen pysäköintialue. Kisapuistossa on mahdollisuus myös henkilöautojen pysäköintiin hallien välittömässä läheisyydessä.
  • Kisapuiston halleissa on lämpimät ja lukittavat pukuhuoneet käytettävissä vierasjoukkueille otteluita varten, mutta turnauksen suuren osallistujamäärän johdosta, joukkueille ei voida nimetä omaa pukukoppia vaan se saattaa vaihtua päivän mittaan.
  • Jokaisessa hallissa on myös tilat luistinten teroitusta varten. Teroituskopeissa on poistoilmaimurit mutta varsinaiset teroituskoneet joukkueiden tulee tuoda itse mukanaan

 

Kisapuiston alueen kartta: