Euroports D2-06 Kutsuturnaus 2019

6.4. - 7.4.2019 Harjoitushalli, TukiAreena | Suomi

Turnaussäännöt

Peliaika ja pelipaidat

Alkusarjan otteluiden peliaika on 2x15 minuuttia tehokasta peliaikaa, ottelun kokonaisajan ollessa 50 minuuttia otteluohjelmaan merkitystä aloitusajasta, kumpi tahansa toteutuu aikaisemmin. Toimitsija ilmoittaa molemmille joukkueille 2 minuuttia ennen kokonaisajan (50 minuuttia) päättymistä.

Välierien ja sijoitusotteluiden kesto on 2 x 20 min (max. peliaika 60 min).

Aikalisät eivät ole sallittuja. Poikkeuksena 1 x 30 sekunnin aikalisä finaali- ja pronssipeleissä.

Pelipaidat: Kotijoukkue pelaa vaalealla ja vierasjoukkue tummalla pelipaidalla. Mikäli joukkueella ei ole kuin yksi pelipaita, tulee pelipaidan väri sopia ennen peliä.

Kilpailusäännöt

Turnauksessa noudatetaan D-juniori-ikäisten kilpailusääntöjä.

Kurinpito - rangaistuksissa noudatetaan SJL:n kilpailusääntöjä

Turnauksen erotuomareina toimivat Rauman jääkiekkoerotuomarit Ry:n nimeämät tuomarit.

PÄIVITYS (6.4.2019): Ottelurangaistus tarkoittaa automaattisesti yhden ottelun pelikieltoa.

Järjestyksen määräytyminen alkusarjassa

Ottelun voitosta saa 2 pistettä, tasapelistä yhden pisteen.

Ottelusta myöhästyminen tuomitaan 5-0 tappioksi.

1. Koko sarjan pistemäärä

2. Koko sarjan maaliero

3. Tehdyt maalit koko sarjassa

4. Keskinäisen ottelun tulos

5. Arpa

Mikäli sijoitusottelu päättyy varsinaisella peliajalla tasatulokseen, ottelu ratkaistaan voittomaalikilpailulla pareittain ns. äkkikuolema periaatteella.

Pelaaja voi osallistua kilpailuun vain kerran / peli.

Epäselvyyksien ja protestien ratkaiseminen

Turnauksen juryn tehtävänä on esiin tulleiden epäselvyyksien ja kirjallisena turnaustoimistoon jätettyjen protestien ratkaiseminen.

Juryllä on oikeus puuttua myös kaukalon ulkopuolella tapahtuviin rikkeisiin ja väärinkäytöksiin, mikäli henkilö on joukkueeseen nimetty pelaaja tai toimihenkilö.

Vastalause on jätettävä viimeistään 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen.

Vastalausemaksu on 150 euroa, joka palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään.

Juryyn kuuluvat turnauspäällikkö, erotuomareiden edustaja ja joukkueiden jojot.

Palkinnot

Jokaisen sarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla ja kaikki osallistuvat pelaajat saavat muistomitalin. Tämän lisäksi palkitaan jokaisen sarjan paras pelaaja ja maalivahti.

Lisäksi jokaisessa pelissä palkitaan tsempparipelaaja. Valinnan tekevät oman joukkueen valmentajat pelin aikana ja toimittavat tsempparipelaaja nimen ja numeron toimitsija-aitioon pelin loputtua.

MAHDOLLISET MUUTOKSET

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa aikatauluja, ottelujärjestystä sekä tulkita turnausohjeita ja sääntöjä.