Nordglass-turnaus Rauman Lukko F1-07 NORDGLASS-TURNAUS RAUMAN LUKKO F1-07
8.4.2017 TukiAreena | Suomi

Ohjeita joukkueille

Saapuminen hallille

Tuki-Areenan ovet avataan klo 7:00.

Joukkueen edustaja ilmoittautuu saapuessaan turnauksen turnaustoimistoon joka sijaitsee Tuki-Areenan liikuntasalissa. Joukkueelle osoitetaan pukukoppi, luovutetaan turnausmateriaali ja käydään muut turnaukseen liittyvät asiat läpi.

Joukkueet jotka saapuvat bussilla voivat pysäyttää auton hallin eteen purkamisen ajaksi. Tuki-Areenalla on kohtuullisen suuri parkkipaikka, mutta toivomme silti, että joukkueiden bussit parkkeerataan parkkipaikan Kodisjoentien puoleiseen reunaan.

 

Pukukopit

Joukkueilla on pukukoppi käytössään koko päivän. Avain luovutetaan turnaustoimistosta joukkueen edustajalle ilmoittautumisen yhteydessä. Jokainen joukkue on vastuussa oman pukukoppinsa siisteydestä.

 

Ruokailu

Joukkueiden ruokailu on järjestetty Lähdepellon huoltorakennukseen johon on Tuki-Areenan ovelta n. 200 metrin kävelymatka.

Ruokailuaikataulut löytyvät omalta välilehdeltään.

 

Luistinten teroitus

Tuki-Areenalla on teroitusta varten oma tila joka sijaitsee kenttähenkilökunnan koppia vastapäätä kaukalon 2 puolella.

 

Teräsuojat

Vaikka pukuhuoneissa ja käytävillä on kumimatto, suosittelemme teräsuojien käyttöä koska tähän aikaan vuodesta hiekkaa kulkeutuu joka paikkaan.

 

Turnaustoimisto

Turnaustoimisto auttaa mielellään turnaukseen liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Toimisto on auki koko turnauksen ajan.

 

Turnauksen päättyessä

Joukkueen poistuessa turnauksesta toimihenkilöiden on syytä tarkistaa, ettei pukukoppiin jää joukkueen tavaroita. Pukukopit tulee jättää siistiin kuntoon ja avain palauttaa turnaustoimistoon.