C1 Pitsiturnaus 2018 C1 PITSITURNAUS 2018
10.8. - 12.8.2018 Tuki-Areena | Suomi

Tervetuloa Raumalle C1-ikäluokan Pitsiturnaukseen

 

Perjantaina 10.8.2018 käynnistyy C1-ikäluokan turnaus Rauman Tukiareenan viihtyisissä ja toimivissa puitteissa. Turnaus kokoaa joukkueita ympäri Suomen ja toimii monelle joukkueelle uuden kauden ensimmäisenä isona yhteistapahtumana. Tehdään siis tästä tapahtumasta mieluinen kokemus, niin pelaajille, kuin kaikille muillekin osallistujille.

Lasten ja nuorten kasvatus on aina vuorovaikutusta lapsen ja nuoren sekä ympäristön välillä. Ympäristö vaikuttaa nuoreen, mutta myös nuori ympäristöönsä. Nuori saa myös vaikutteita toveripiiristään ja vapaa-ajan harrastuksistaan.

Tässäkin turnauksessa saamme varmasti kokea kaikki elämän tunnekirjot ilosta suruun ja onnistumisesta epäonnistumiseen. Näiden kokemuksien käsittelemiseen urheiluseura on turvallinen ympäristö, silloin kun asiat käsitellään molemmin puolin kaukaloa avoimesti ja rehellisesti.

Pidetään nämä ajatukset mielessä kun kannustamme pelaajia kohti uusia onnistumisia.

Toivotan kaikille turnaukseen osallistuville pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille mukavaa viikonloppua juniorijääkiekon parissa. Haluan samalla jo nyt tässä yhteydessä kiittää erikseen yhteistyökumppaneita, pelaajien vanhempia ja muita vapaaehtoisia, jotka ovat mahdollistaneet tämän turnauksen järjestämisen.

 

Vesa Leskinen

Turnauspäällikkö

Lukko C1