Pelicans Trophy - D2 PELICANS TROPHY - D2
7.4. - 9.4.2017 Vierumäen urheiluopisto | Suomi

Pelicans Trophy Turnaus järjestetään ja pelataan perjantaista sunnuntaihin Suomen Urheiluopiston loistavissa puitteissa Vierumäellä.
JuniorPelicans on yhteistyössä Suomen Urheiluopiston kanssa jo yli 20 vuoden kokemus kiekkoturnauksen järjestämisestä nykymuotoisena.

Kaikille joukkueille on varattu majoitukset ja ruokailut paikan päältä, joten joukkueita ei tarvitse kuljetella turnauksen aikana. Turnauksessa ei ole myöskään unohdettu kannustusjoukkoja, joille on tarjolla erilaisia majoitus- ja liikuntapaketteja viikonlopun lomalle.

Turnaus on 12 joukkueen turnaus, AAA ja AA tasoille, molempiin tasoihin 6 joukkuetta.Pelicans osallistuu turnaukseen 3 joukkueella (AAA, 2xAA). Jokainen joukkue pelaa 6 ottelua.

Muu toiminta, jokaiselle joukkueelle suunnitellaan turnauksen aikainen oheistoiminta Vierumäen Liikuntaneuvoja-opiskelijoiden toimesta joukkueen tarpeiden mukaan!

Turnaus on täynnä tällä hetkellä.

Osallistuvat joukkueet:

AAA: Pelicans Turkoosi, SKK Seinäjoelta, Hokki Kajaanista, Saipa Lappeenrannasta, Jäätiikerit Mäntsälästä  ja Haukat Järvenpäästä.

AA: Pelicans Valkoinen, Pelicans Mustat, Pirkkalan Pingviinit, SKK Seinäjoelta, Hokki Kajaanista ja HaKi Lohjalta.