Turva-turnaus 29.-30.4.2017

29.4. - 30.4.2017 Nokia | Suomi

Säännöt

Turnauksen kaikki ottelut pelataan Leijonaliiga-säännöillä seuraavin tarkennuksin:

• Peliaika on 30 minuuttia ja vaihtopituus 2 minuuttia (120 sekuntia) suoraa aikaa.

• Pelien välissä on 5 minuuttia ennen seuraavaa ottelua. Joukkueiden pitää olla valmiina odottamassa 5 minuuttia ennen pelin merkittyä alkamisaikaa. Mahdolliset viirien vaihdot suoritetaan ennen peliä. Mikäli joukkue myöhästyy aloituksesta aloitetaan peli 5-0 tappio asemasta heti seuraavasta mahdollisesti kokonaisesta vaihdosta.

• Pelaajamäärä kentällä on 4 vastaan 4.

• Pelataan pitkittäisellä kentällä punaviivan ja kaukalon päädyn välisellä alueella.

• Käytetään normaaleja maaleja.

• Rangaistu pelaaja poistetaan kentältä vaihtoaitioon ja toinen pelaaja voidaan vaihtaa tilalle.

• Toistuvista rangaistuksista tai erityisen vakavasta rikkeestä pelinohjaaja voi poistaa pelaajan koko pelistä. Muista kurinpidollisista toimista päättää aina turnauksen johtoryhmä, johon kuuluu 3 jäsentä Nokian Pyrystä.

• Toimitsijatehtävät (pelinohjaajat, kirjurit, kello, kuulutus) hoitaa Nokian Pyry.

Jokaiselle joukkueelle tulee 7 ottelua turnauksessa. Otteluiden tulokset ovat nähtävissä jäähallilla turnaustoimistossa, jäähallin yleisissä tiloissa ja digitaalisesti myöhemmin ilmoitettavassa osoitteessa. Voitollisesta pelistä joukkue saa 2 pistettä ja tasapelistä molemmat joukkueet 1 pisteen.

Joukkueiden päätyesssä tasapisteisiin sijoitus muodostetaan seuraavassa järjestyksessä:

1. Keskinäinen ottelu

2. Maaliero

3. Tehdyt maalit

4. Päästetyt maalit

5. Arpa

Turnaus on tarkoitettu vuonna ensisijaisesti vuonna 2008 syntyneille juniorijääkiekkoilijoille. Joukkueissa sallitaan 2007 syntyneitä kenttäpelaajia yhtäaikaisesti kentällä 2 kappaletta. Yli-ikäisten pelaajien on vastattava tasoltaan muuta joukkuetta. Mahdolliset muut poikkeukset pitää etukäteen hyväksyttää turnauksen järjestäjällä.

Turnauksessa palkitaan kaikki osallistuneet pelaajat osallistumismitalilla. Lisäksi jokaisesta joukkueesta palkitaan viimeisen pelin jälkeen tsempparipalkinnolla yksi pelaaja. Mitaleiden jakaminen suoritetaan joukkueen viimeisen ottelun jälkeen, jonka jälkeen on myös mahdollista ottaa joukkuekuvia jäällä. Tähän on varattu aikaa noin 15 minuuttia.