XL Leksa-turnaus XL LEKSA-TURNAUS
8.4. - 10.4.2016 Järvenpää, Kellokoski | Suomi

JJ:ien ohjeet

Joukkueenjohtajien tehtäväksi ja tiedoksi

Turnauksen järjestävä HAUKAT -04 pelaa kaikissa otteluissansa mustassa peliasussa, huolimatta onko otteluohjelmassa merkitty koti- tai vierasjoukkueeksi. (Pelaavat juhlaturnauksen kunniaksi Retropaidoissa). Toivomme vierasjoukkueidemme kunnioittavan tätä.

MUISTAKAA ILMOITTAUTUA VÄHINTÄÄN TUNTIA ENNEN ENSIMMÄISTÄ PELIÄ TURNAUSTOIMISTOSSA (sillä hallilla missä ensimmäinen peli on)

Kellokosken jäähallia varten suositellaan otettavaksi teräsuojat mukaan luistimiin !!!

Joukkueiden pukukopit merkitään joukkueen logolla. Varusteiden yön yli hallille jättämisestä tulee sopia Turnauspäälliköiden kanssa.

Joukkueiden tulee syöttää pelaajatiedot ennakkoon Gameresultsonline.com – turnaussivustolle.  Joukkueenjohtajat ovat velvollisia huolehtimaan turnauksen aikana kokoonpanoluetteloistaan joko itsenäisesti tai turnausjärjestäjän avustuksella. Aloituskokoonpanoja ei tarvitse etukäteen nimetä.

Turnauksen joukkueissa voivat pelata ne pelaajat, jotka ovat syntyneet v.2004 tai myöhemmin. Myös poikkeusluvalla E1 -ikäluokkaan hyväksytyt ns. Y-pelaajat saavat pelata turnauksessa. Yli-ikäiset pelaajat on merkittävä pelaajatietoihin "Y" -merkinnällä. Yli-ikäisellä pelaajalla ei tarvitse olla muuta tunnistetta. Kapteenisto merkitään ”C” ja ”A” –merkinnöin.

Pelaaja on oikeutettu pelaamaan vain yhdessä joukkueessa turnauksen aikana, poikkeustapaukset l. ForceMajeur.. sovittava etukäteen turnauspäälliköiden kanssa. MV:sta ilmoitettu erikseen toimintaohjeet eli voi olla 1-2 tasojen välillä liikkuvaa maalivahtia.

LAUANTAINA JÄRVENPÄÄN HALLILLA VIERAILEE JÄÄKIEKKOLIITON JOHTOA JA AINAKIN KESKI-UUSIMAA LEHTI ON PAIKALLA

TURNAUKSEN PIENIMUOTOINEN AVAJAISPUHE PIDETÄÄN K-RAUTA AREENALLA KLO 13.30