XL Leksa-turnaus XL LEKSA-TURNAUS
8.4. - 10.4.2016 Järvenpää, Kellokoski | Suomi

Sponsored by
 

 

 

 

TURNAUSJULKAISU:

http://issuu.com/leksa-turnaus/docs/leksa-turnausjulkaisu-2016-02

 

HYVÄT XL LEKSA-TURNAUKSEN OSANOTTAJAT!

Kun ensimmäinen Leksa-turnaus luonnonjäillä 40 vuotta sitten Järvenpäässä pelattiin eivät seuran puuhamiehet Morat Rahmatulla ja Erkki Hyvärinen varmasti osanneet ajatella, että turnauksesta on sittemmin tullut Suomen vanhin E-junioriturnaus.

Kaikilla seuroilla lienee eri tavoin säilyneitä perinteitä. Me Haukoissa olemme ylpeitä tästä aina keväisin pelattavasta vanhemman ikäluokan E-junioreiden turnauksesta, mikä nyt pelataan 32:n joukkueen voimin A, AA, AAA ja AAA+ sarjoissa.

Aikojen kuluessa on Järvenpään jäillä luistellut useita tuhansia E-Junnuja ratkoen keskinäisiä paremmuusjärjestyksiään. Osanottajia on ollut useista maista ja ympäri Suomea. Aikuisikään ehtiessään moni on noussut pelaamaan aina NHL:n ja kotimaisten huippuseurojen joukkueisiin varmasti muistaen sen keväisen viikonlopun kun olivat Järvenpäässä Leksa-turnauksessa, onhan turnaus maamme pitkäikäisin E-junioriturnaus.

Aikoinaan luonnonjäillä pelatut turnaukset olivat usein säiden armoilla, mutta keväästä 1991 alkaen turnaus on pidetty halliolosuhteissa. Tämä Leksa-turnaus pelataan 2:ssa Järvenpään hallissa sekä Kellokosken jäähallissa.

Kun nyt Te 2004 syntyneet E-juniorit olette saapuneet taustajoukkoinenne Järvenpäähän, toivomme Teidän viihtyvän täällä ja viettävän ikimuistoisen viikonlopun turnauksen 40-vuotisjuhlassa.

Juhlaturnauksen on saanut järjestettäväkseen Haukkojen E-04 ikäryhmä. Näin suuren turnauksen järjestelyt vaativat hyvää organisointia ja talkootyötä sekä ennen kaikkea jokaisen sopeutumista tehtyyn ohjelmaan ja halleilla elämiseen.

Rehti peli kannustakoon Teitä nuoret jääkiekkoilijat esittämään parastanne ja antakoon hieno harrastus Teille hyvän fyysisen ja henkisen kestävyyden suoriutua muistakin velvoitteistanne.

Pelataan reilusti ja kunnioitetaan kaikkia mukana olijoita. Kannustetaan urheilijoita positiivisesti ja huomioidaan naapuritkin.

 

Hyvää 40:ttä Leksa-turnausta ja tiukkoja tilanteita.

Jääurheiluseura Haukat ry.

Kunniapuheenjohtaja

Matti Kerttunen