Vesileppis Turnaus, E08 VESILEPPIS TURNAUS, E08
7.9. - 9.9.2018 Leppävirta | Suomi

SÄÄNNÖT

Säännöt

Turnausjoukkueet

Turnauksen osallistuu 12 joukkuetta, jotka jaetaan kahteen 6 joukkueen lohkoon.

Turnauspelaajat, määrä, pelaajalistat

Turnaus on tarkoitettu vuonna 2008 syntyneille E1 -ikäluokan kiekkoilijoille. Ns. Y-pelaajista merkintä pelaaja listoihin. Pelaajamäärää ei ole rajoitettu. Joukkueet voivat ilmoittaa turnaukseen rajattoman määrän lisenssin omaavia pelaajia, jotka ikänsä puolesta mahtuvat joukkueeseen, kuitenkin kuhunkin otteluun max. 20+2 pelaajaa. Jokainen turnaus joukkue syöttää pelaajalistat GameResultiin 1.9.2018 mennessä. Turnaus järjestäjä lähettää linkin.

Varsinaiset säännöt 

Turnauksen ottelut pelataan SJL:n kilpailu- ja juniorisääntöjä, sekä E- junioreiden sääntöjä noudattaen tällä sivustolla ilmenevin poikkeuksin.

Turnausmuoto

Turnaus pelataan kahdessa lohkossa yksinkertaisena sarjana. Tasot AA ja AAA. Sarjassa voitosta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja tappiosta nolla (0) pistettä.

Pisteiden ollessa tasan, määräytyy kunkin joukkueen sijoitus seuraavasti tässä järjestyksessä:

  1. Pisteet

  2. Keskinäisten otteluiden pisteet

  3. Lohkon otteluiden maaliero

  4. Lohkon otteluiden tehdyt maalit

  5. Arpa


 

Otteluaika

Turnauksessa pelataan 40 minuuttia kokonaispeliaikaa ohjelmaan merkitystä aloitusajasta.

Jäänajo on kahden ottelun jälkeen.

Aikalisää ei saa käyttää.  

Joukkueiden tulee olla viisi (5) minuuttia ennen ohjelmaan merkittyä otteluaikaa kaukalon läheisyydessä varusteet päällä valmiina aloittamaan ottelu. Mikäli joukkue ei ole jäällä valmiina aloittamaan peliä otteluohjelman mukaisesti, aloitetaan peli viivästyneen joukkueen 5-0 tappioasemasta . 


 

Pelaajaluettelo ja pelipaidat

Otteluohjelmassa ensimmäiseksi merkitty joukkue on kotijoukkue ja se pelaa tummemmilla pelipaidoilla ja vierasjoukkue vaaleammilla.


 

Palkinnot

Kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaaleilla. Lisäksi palkitaan jokaisesta joukkueesta erityinen ”tsempparipelaaja” koko turnauksen osalta (kunkin joukkueen johtoryhmä valitsee nämä pelaajat joukkueestaan ja ilmoittaa turnausisännälle palkittavan pelaajan)

Vakuutukset ja ensiapu

Jokaisella pelaajalla ja toimihenkilöllä tulee olla voimassa oleva asianmukainen vakuutus. Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista.

Tuomarit

Peleissä tuomitsevat Varkauden jääkiekkoerotumarit ry:n tuomarit, sekä Leki-75 Ry:n seuratuomarit.

Peli-/ottelurangaistukset käytöksestä

Rangaistuksissa noudatetaan SJL:n kilpailusääntöjä.

Aikataulumuutokset

Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluiden aikataulua, kestoa ja jäänajoa tarvittaessa.

Vastalauseiden käsittely

Turnauksen Juryn muodostavat turnausisäntä, ottelussa tuominnut tuomari ja niiden joukkueiden joukkueenjohtajat, joita asia koskee. Lopullinen päätösvalta erimielisyystilanteissa on turnausisännällä. Vastalause tulee jättää kirjallisena 5 min kuluessa pelin päättymisestä. Vastalausemaksu on 200 euroa, joka palautetaan todettaessa vastalause aiheelliseksi.

Kurinpito

  • Rangaistuksissa noudatetaan SJL:n kilpailusääntöjä.

  • Turnauksen jury ei käsittele erotuomariraportteja, vaan ne ohjataan alueen kurinpitäjälle käsittelyyn