Vesileppis D03 AAA+ VESILEPPIS D03 AAA+
27.8. - 28.8.2016 Leppävrta | Suomi

Turnaus säännöt

Turnauksen säännöt

  1. Peliaika 2x20min tehokasta peliaikaa. Pelin kokonaisaika on 55 min. Peli loppuu kun kokonaisaika 55 min on täynnä. Kuuluttaja ilmoittaa jos kokonaisaika on täyttymässä aikaisemmin kuin erä olisi loppumassa. Erätauko 1 min, ollaan vaihtoaitiossa.
  2. Kotijoukkue on otteluohjelmaan merkitty otteluparin ensiksi mainittu joukkue. Huomioikaa vaihtoaitiot sen mukaan. Jäältä katsottuna kotijoukkueeksi merkitty joukkue on oikean puoleisessa vaihtoaitiossa. Kotijoukkue pelaa ensisijaisesti tummemmassa peliasussa.
  3. Tuomarilla on oikeus tiputtaa kiekko aloitusympyrään jos hän katsoo joukkueen viivyttelevän tarkoituksella. (esim. pelin viimeiset minuutit, kokonaisajan täyttyminen)
  4. Jäähyt 2min. Pelirangaistuksen saaneen pelaajan pelikiellon käsittelee turnauksen jury. Ottelurangaistun saanut pelaaja ei saa pelata enää turnauksessa.
  5. Aikalisän käyttö ei sallittua.
  6. Maalivahdin voi ottaa halutessaan pois ja laittaa kuudennen kenttäpelaajan jäälle.
  7. Alkulohkojen sijoituksen ratkaisee:1. pisteet, 2. keskinäinen ottelu 3. tehdyt maalit, 4. jos tämäkin tasan ratkaisee arpa . Alkulohkossa voitosta saa 2 pistettä ja tasapelistä yhden pisteen..
  8. Pelin jälkeen suoritetaan nopeat huudot ja kättelyt. (aikataulu pelien välissä)
  9. Muilta osin noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton D-juniori sääntöjä.

 

Vastalauseet:

Turnauksen juryn muodostavat turnauspäällikkö Risto Asikainen ja ottelun tuominneet tuomarit. Vastalausemaksu on 150e. Vastalauseet on toimitettava turnauspäällikölle kirjallisena viimeistään 10min ottelun päätyttyä. Vastalausemaksua palautetaan ainoastaan jos turnauksen jury hyväksyy vastalauseen.

 

Vastuut:

Turnausjärjestäjä ei vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista.

 

Palkinnot ja palkintojenjako:

Voittajajoukkue palkitaan pokaalilla. Mitalijoukkueista palkitaan parhaan pelaajan palkinnolla yksi pelaaja. Mitalijoukkueet (valmentaja) ilmoittavat palkinnon saavan pelaajan toimitsijoille ennen palkintojenjakoa. Palkintojenjako suoritetaan mitalijoukkueiden selvittyä viimeisen ottelun jälkeen. . 

Tulospalvelu:

Turnauksessa on käytössä sähköinen tulospalvelu GameResultsOnline.com, joka sisältää mm. joukkueiden pelaajalistat ja otteluohjelman.

 

Turnauksen yhdyshenkilö:

Risto Asikainen puh. 045 842 8274