Treeniturnaus 09 TREENITURNAUS 09
17.11.2018 Kuopio-halli | Suomi

Treeniturnaus 09-joukkueille, lauantaina 17.11.2018.

PELITAPA JA SÄÄNNÖT
Turnauksessa pelataan yhdessä sarjassa, pelimuotona 8v8, aluepaitsiosäännöllä. Pelien kesto on 1x25min. Kaikille joukkueille tulee turnauksen aikana yhteensä 4 peliä, 3 alkusarjassa sekä 1 sijoituspeli.

Pelataan siis kahdella neljän joukkueen lohkolla yksinkertainen sarja, jossa voitosta saa 3 pistettä, tasapelistä 1 pisteen ja tappiosta 0 pistettä. Sijoitukset ratkaistaan tasapisteissä seuraavasti: 1) keskinäisen ottelun tulos, 2) kaikkien pelien maaliero, 3) tehdyt maalit, 4) arpa. Sijoitusottelun päättyessä tasan, ratkaistaan paremmuus rankkareilla. Lohkojen kesken sijoitusottelut, voittajat finaaliin, kakkoset pronssipeliin jne.

TURNAUSMAKSU
Turnausmaksu on 150€.

OTTELUOHJELMA
Otteluohjelma julkaistaan myöhemmin. Ottelut pelataan 9:00-13:30 välillä ja tuomareina toimivat koulutetut tuomarit. Huolehdittehan että joukkueet ovat valmiina aloittamaan pelit otteluohjelman mukaisina aloitusaikoina. Turnauksen aikataulu on tiukka ja pyritään siihen, etteivät pelien alkamisajat myöhästy. Mikäli joukkueilla on samanväriset peliasut, niin vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan peliasun sellaiseksi, että joukkueet erottuvat kentällä selvästi.

OLOSUHTEET
Turnaus pelataan Kuopio-hallissa, osoite: opistotie 4, 70200 Kuopio. Alustana on tekonurmi.

TURNAUSTOIMISTO / INFOPISTE
Sijaitsee Kuopio-hallissa kenttien läheisyydessä, johon joukkueita pyydetään ilmoittautumaan turnauspaikalle saapuessaan.

PUKEUTUMIS- JA PESUTILAT
Kuopio-hallissa pukukopit suihkuineen ovat turnausvieraiden käytössä. Kopit ovat yhteiskäytössä, joten arvotavaraa niihin ei kannata jättää.

KAHVIO
Turnausvieraita palvelee kahvio, jossa on tarjolla kahvia, mehua, pientä suolaista & toki myös makeaa purtavaa.

ENSIAPU
Jokainen joukkue huolehtii ensiavun antamisesta itse loukkaantuneelle pelaajalle tai toimihenkilölle.

FAIR PLAY
Kaikenlainen epäurheilijamainen käytös ja hävytön, loukkaava, rasistinen tai solvaava kielen ja / tai eleiden käyttö on luonnollisesti kielletty kentällä ja kentän ulkopuolella. Mahdollisiin ylilyönteihin puututaan ja kyseisiä henkilöitä voidaan pyytää poistumaan turnausalueelta. Muistuttakaa myös vanhempia tästä. Muistetaan, että peleissä mukana olevat ovat vasta peliuran alussa.

Epäselvissä asioissa ottakaa yhteyttä turnauksen yhteyshenkilöihin:
Jani Leskinen
KuPS F9 joukkueenjohtaja / turnausvastaava
Puh. 044 739 2034

Keijo Hyvönen
KuPS F9 vastuuvalmentaja
Puh. 044 766 8309

Email: kups2009@gmail.com

TERVETULOA KUOPIOON, BANZAI!