Kisurit Cup KISURIT CUP
2.9. - 3.9.2017 Varissuo, Kupittaa | Suomi

Turnausinfo/ Turneringsinfo

Turnauksessa käytettävät ottelupaikat:

Varissuon jäähalli

Tiirikkalankatu, 20610 Turku

Kupittaan jäähalli (Marli Areena)

Hippoksentie 2, 20720 Turku

Pysäköinti

Varissuon jäähallin parkkihallista löytyy ilmaisia pysäköintipaikkoja henkilöautoille. Paikkojen ollessa täynnä voi auton pysäköidä sisääntulorampin vieressä olevalle hiekkakentälle. Läheltä löytyvän Varissuon liikekeskuksen ympäristöstä voi myös löytyä pysäköintitilaa.

Kupittaan jäähallin läheisyydessä on ilmaisia pysäköintipaikkoja ja lisää paikotustilaa löytyy jäähallin vieressä olevan Veritas Stadionin toiselta puolelta.

Tulospalvelu

Otteluiden tulokset päivittyvät tälle sivustolle. Huom! Otteluohjelmaa on viimeksi muokattu 22.8., ajantasaiset otteluohjelmat löytyvät näiltä sivuilta.

Pukuhuoneet ja kaukalot

Turnauksen aikana pukuhuoneissa ja vaihtoaitioissa saavat liikkua ainoastaan joukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt sekä työtehtävissä olevat henkilöt.

Varissuolla katsomot ovat kaukaloiden päädyissä, otteluiden seuraaminen kaukalon laidalta ei ole sallittua. 

Kupittaan Marli Areenalla katsomot ovat ylätasossa.

Ensiapu

Avustamme tarvittaessa joukkueiden huoltajia ensiaputilanteissa. Tapaturman sattuessa ilmoitus turnauksen ensiapuvastaavalle Sanna Vähäaho p. 040-7679988.

Kahvio ja buffet

Varissuolla 2. kerroksesta löytyy kahvio, jossa tarjoillaan ruokapakettiin kuuluvat ateriat. Jäähallin alemmassa kerroksessa on lisäksi buffet, josta saa kahvia ja pientä suolaista sekä makeaa syötävää.

Kupittaalla on lauantaina pelien aikana myös buffet.

Arpajaiset

Kummallakin hallilla järjestetään arpajaiset, .

Maksuvälineet

Varissuon kahviossa maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti, molemmissa buffeteissa ja arpajaisissa käy ainoastaan käteinen raha.

Pankkiautomaatit

Lähin pankkiautomaatti Varissuolla on n. 300 m päässä olevassa liikekeskuksessa (Kousankatu, 20610 Turku) ja Kupittaalla hallia vastapäätä olevan K-Citymarket Kupittaan yhteydessä (Uudenmaantie 17, 20700 Turku).

Muuta

Jääkiekon pelaaminen Varissuon ja Kupittaan hallin käytävillä on ehdottomasti kielletty.