KOTKAT E2-06 KEVÄTTURNAUS 2017 KOTKAT E2-06 KEVÄTTURNAUS 2017
8.4.2017 Kangasalan Jäähalli, Kangasala | Suomi

INFO

 

TERVETULOA!

 

OSOITE

Kangasalan Jäähalli, FINNENTIE 38 36200 KANGASALA. https://kangasalanjaahalli.sporttisaitti.com/

 

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti busseille sekä henkilöautoille jäähallin parkkipaikalla. Jokaiselle joukkueelle on varattu lukittava pukukoppi koko turnauspäivän ajaksi. Ruokailu järjestetään jäähallilla, kahviossa. Kahvio sekä makkara-/mehumyyntipiste ovat avoinna turnauspäivän ajan.

 

ETÄISYYDET

Etäisyydet jäähallilta muihin lähimpiin palveluihin: kauppa ~800m, huoltoasema ~500m, ruokaravintolat ~1km (Kangasalan keskusta), kauppakeskus ~4,5km (Lentola).

 

LOHKOT JA OTTELUOHJELMA


LOHKO A

Kisa-Eagles                                      
Koovee
LujaLäki

 

LOHKO B

JPK                                      
Pelicans HE
PK 83

 

OTTELUT (suluissa paidan väri)

08:45 A Kisa-Eagles (sininen) - Koovee (keltainen)
09:40 B Pelicans HE (punainen) - PK 83 (kelta-sininen)
- jäänajo
10:40 A Koovee (keltainen) - LujaLäki (punainen)
11:35 B PK 83 (kelta-sininen) - JPK (valkoinen)
- jäänajo
12:35 A LujaLäki (musta) - Kisa-Eagles (valkoinen)
13:30 B JPK (valkoinen) - Pelicans HE (punainen)
- jäänajo
14:35 Bonus Koovee (musta) - PK 83 (kelta-sininen)
15:30 Bonus Pelicans HE (punainen) - LujaLäki (musta)
- jäänajo
16:30 Bonus JPK (valkoinen) - Kisa-Eagles (sininen)
- jäänajo
17:30 Sijat 5-6 A3 - B3
-- jäänajo
18:35 Pronssiottelu A2 - B2
-- jäänajo
19:40 Finaali A1 - B1

2x15min. Max. 50min (järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa)

 

PELIN KULKU

Ottelun alussa tuomarit asettuvat toimitsija-aition eteen ja viheltävät merkiksi ottelun alkamisen. Tällöin joukkueen Kapteeni käy kättelemässä tuomarit sekä vastustajan Kapteenin.

Ottelussa pelataan 2 x 15min tehokasta peliaikaa, kuitenkin niin että kokonaisaika on max. 50min. Kokonaisajan täyttyessä, lyhennetään toista erää tarvittava aika. Järjestäjän toimittajat kuuluttavat erikseen kokonaispeliajan viimeiset kaksi minuuttia sekä viimeisen minuutin. Tuomari määrää virallisen peliajan (kellon siirrot ymv.). Erien välissä on lyhyt tauko. Joukkueet eivät vaihda puolia.

Toimitsijat kuuluttavat joukkuekokoonpanot sekä maalien tekijät, syöttäjät sekä rangaistukset ja rangaistut pelaajat.

Ottelun päättyessä pelaajat muodostavat rivistöt oman puolensa siniviivalle. Tämän jälkeen seuraa palkitsemiset ja vasta sen jälkeen kannustushuudot ja kättelyt (katso! palkitseminen).

 

MAKSUT, TÄRKEÄT PÄIVÄMÄÄRÄT JA MUUTA

Turnausmaksu on 400€/joukkue. Ilmoittautumismaksu, 200€, on laskutettu kaikilta ja tulee maksaa eräpäivään mennessä. Loppulasku, 200€ + ruokailumaksut, laskutetaan turnausviikolla. Maksu sisältää pelit ja niiden järjestelykulut, liiton tuomarit sekä palkinnot. Muistakaa, että pelaajilla ja toimihenkilöillä tulee olla liiton pelipassi voimassa! Pelipassittomalla pelaajalla/toimihenkilöllä ei ole oikeutta osallistua turnaukseen

Turnauksen järjestäjän vakuutusturva ei kata muita joukkueita (pelaajia ja toimihenkilöitä), eikä kannustajia. Pelipassin vakuutus kattaa lajiin liittyvät ottelutapahtumat ehtojensa mukaisesti. Muilta osin jokaisen tulee huolehtia oma vakuutusturvansa kuntoon.

Joukkueen tulee ilmoittaa pelaava kokoonpano, toimihenkilöt ja pelipaitojen värit, sekä toimittaa turnausjulkaisua varten joukkueen logo ja valokuva la 1.4.2017 mennessä.

Alkuverryttelyyn on mahdollisuudet jäähallin välittömässä läheisyydessä (koulun piha/urheilukenttä) sekä jäähallissa sisällä (pieni oheisliikuntatila).

 

KISATOIMISTO

Järjestäjällä on turnauspäivänä jäähallilla ”kisatoimisto”, missä hoidetaan tulospalvelun muutokset ja päivitykset, infot ja muut juoksevat asiat. Sieltä löydät aina jonkun vastuuhenkilöistä paikalta.

 

ENSIAPU

Kisatoimistosta löytyy tarvittaessa myös EA-vastaava Katri Aho, EA-tarvikkeita sekä jäätä. Jokaisen joukkueen tulee kuitenkin varata itselleen mukaan (vaihtoaitioon) yleisimmät tarvittavat perus EA-tarvikkeet sekä jääpusseja. Lähin ensiapu on TAYS Ensiapu Acuta, 14km.

 

PALKITSEMINEN

Järjestäjä palkitsee kaikki osallistuvat pelaajat sekä erikseen Pronssi-, Hopea- ja Kulta-joukkueet.

Lisäksi valitaan joka pelissä kaksi Tähtipelaajaa, yksi kummastakin joukkueesta. Tähtipelaajien valinnan suorittaa järjestäjän vuorossa olevat toimitsijat (4hlö). Tähtipelaajaksi voidaan valita pelaaja ainoastaan kerran turnauksen aikana.

Palkinnot jaetaan kunkin pelin päätteeksi. Tähtipelaajien palkitseminen on jokaisen ottelun lopussa, mitalien jako sijoitusotteluiden lopuksi. Palkinnot jaetaan toimitsija-aition edessä tuomareiden/toimihenkilöiden toimesta ja palkitut kuulutetaan. Ensin palkitaan hävinneen joukkueen pelaaja(t), sitten voittaneen. Ensin palkittu Tähtipelaaja jää odottamaan jälkimmäistä, jotta pelaajat voivat onnitella myös toisiaan ja saadaan yhteisvalokuva. Palkintojen jaon jälkeen pelaajat palaavat riviin siniviivalle, suorittavat kannustushuudot toisilleen Kapteenien johdolla jä joukkueet kättelevät toisensa, ennen poistumista koppiin.

 

VIESTINTÄ

Viestimme turnaukseen liittyen ensisijaisesti joukkueiden ilmoittamiin sähköpostiosoitteisiin sekä tulospalvelun sivuilla.

Lisäksi päivitämme turnauksen tapahtumia ja valokuvia tapahtuman yhteydessä seuramme facebook -sivulle.

Vastaamme mielellämme myös kaikkiin turnaukseen liittyviin kysymyksiin ja tiedusteluihin. Numerot ja sähköpostiosoitteet löydät yhteystiedot -sivulta.

 

Kiitos kun osallistutte – tehdään yhdessä mahtava turnaus!