Pelicans Trophy Turnaus - D2

8.4. - 10.4.2016 Vierumäen Urheiluopisto | Suomi

Turnauksen säännöt

Pelicans Trophy Turnaus - Turnauksen säännöt ja ohjeistus

Turnauksen otteluissa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton kilpailu- ja pelisääntöjä.

Tässä turnauksessa on käytössä lisäksi seuraavat kilpailusäännön tarkennukset ja poikkeukset:

Ottelupöytäkirjat ja joukkueenkokoonpano

• Pöytäkirjat tehdään joukkueiden antamien pelaajalistojen mukaan.
  • Joukkueenjohtajat käyvät vahvistamassa pöytäkirjan ja mahdolliset muutokset 1 tuntia ennen kyseisen ottelun alkua.

Turnauksen peliaika ja aikataulut

• Turnauksen virallinen kello on jäähallin seinällä oleva kello.
  • Peliaika perjantaina ja lauantaina on max 2 x 15 minuuttia, kokonaispeliaika 50 minuuttia.
  • Peliaika sijoitusotteluissa sunnuntaina on max 3 x 15 minuuttia, kokonaisaika 1 tunti 20 minuuttia.
  • Kokonaisaika alkaa peliohjelmaan merkittynä aikana, ellei turnauksen johto muuta ilmoita.
  • 1 min erätauko erien välissä.
  • Joukkueen tulee olla valmiina vaihtoaitiossaan viisi minuuttia ennen ottelun alkua.
  • Turnauksen johdolla on oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa.

Joukkueen kokoonpanot ja toimihenkilöt

• Joukkueessa saa olla ns. Yli-ikäisiä pelaajia Suomen Jääkiekkoliiton juniorisääntöjen sekä alueellisten määräysten mukaisesti. Yli-ikäiset pelaajat merkitään pöytäkirjaan ”Y” tunnuksella.
  • Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja Suomen Jääkiekkoliiton sääntöjen mukaisesti.
  • Otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa tummassa ja vierasjoukkue vaaleassa peliasussa, mikäli molemmilla joukkueilla on samat paidan värit kotijoukkue päättää värin.

Pelien pistelasku ja toimitsijat

• Alkusarjojen pelien pisteet jaetaan siten, että voitosta saa kaksi (2) pistettä ja tasapelistä yhden (1) pisteen.