Kiekko-Vantaa F10 Pääsiäisturnaus 2019 KIEKKO-VANTAA F10 PääSIäISTURNAUS 2019
21.4.2019 Trio Areena, Harjoitushalli | Suomi

Turnausinfo

HUOMIOITAVAA: Jokaisella pelaajalla tulee olla teräsuojat luistimissa, sillä joukkueet joutuvat siirtymään kahden hallin välillä luistimet jalassa. Hallista toiseen siirrytään ulkoalueen läpi.

Turnaustoimisto sijaitsee Trio Areenan aitiossa (käynti hallin kahvilapäädyn ylätasanteelta). Voitte kääntyä turnaustoimiston puoleen kaikissa turnaukseen liittyvissä asioissa. Turnausvastaavana toimii Janne Tolonen.

Turnaus pelataan kahdessa jäähallissa. Molemmissa jäähalleissa on kaksi kenttää. Kentät on nimetty sponsoriemme VisualService Finland Oy ja Sinelli Oy mukaan. Sinellin kentät ovat hallien pohjoispäissä, eli Trion Areenalla kahvion päässä ja harjoitushallissa katsomopäässä. VisualService kentät puolestaan ovat halleissa ns. kellopäädyssä.

Maksuvälineenä turnauksessa toimii käteinen tai pankkikortti. 

Turnauksen ajan on Trio Areenan aulassa järjestävän ikäluokan kahvila, josta on saatavilla kahvia, teetä, virvokkeita, suolaista ja makeaa purtavaa. Hallin ulkopuolella on myynnissä myös grillituotteita.

Trio Areenan (2. kerros) sisällä oleva kahvila EI KERRYTÄ järjestävän ikäluokan kassaa, joten toivomme, että valistatte joukkueidenne mukana kulkevia kannustajia asiasta ja keskitätte ostokset talkootyönä pyöriviin myyntipisteisiin.

Lisäksi tarjolla on arpajaiset mahtavilla palkinnoilla. Lämäripisteessä on mukavaa testata omat laukaisutaidot. Perheen pienimmille tarjoamme Sinelli askartelunurkkauksen, askartelunurkkauksen yhteydessä on myös mahdollista tehdä askartelutarvikehankintoja.