1.4.2017 Karstula Areena | Suomi

SÄÄNNÖT

Lauantaina jäähallin ovet aukeavat klo 7.30.

OTTELUOHJELMA JA SÄÄNNÖT

Neljän (4) joukkueen alkusarja, jossa jokainen joukkue pelaavat vastakkain tulee kolme (3) peliä/joukkue, sekä sijoitusottelut 3-4 ja 1-2 sijat. Yhteensä neljä (4) peliä. Jokainen joukkue palkintaan sijoituksen mukaan sekä jaetaan tsempparipalkinnot sijoituspelien jälkeen.

Pelien aikataulut näkyvät www.gameresultonline.com tulospalvelusta, sekä hallilla kahviokerroksen ilmoitustaululta sekä kahvion tv-näytöltä.

PELIT

Pelien kesto 2 x 20 min, siten että kokonaispeliaika on max 50 min. Erien välissä on 1 min tauko. Jokaisen pelin välissä on jäänhoito. Ottelu pelataan E junioreiden säännöllä. (liiton y-pelaaja säännöt).

Joukkueen tulee olla hyvissä ajoin valmiina omaan peliin, jotta peli voidaan aloittaa oikeana aikana. Mikäli joukkue ei ole oikeaan aikaan jäällä - peli tuomitaan vastustajalle voittolukemin 5-0.

Pelaavat joukkueet sopivat keskenään, että pelipaitojen värit erottuvat toisistaan ->katso PELIPAIDAT välilehdeltä joukkueen värit.

Kentällä pelaa viisi (5) kenttäpelaajaa + yksi (1) maalivahti.

Peliväline musta kiekko.

Aikalisää ei saa sallita peleissä.

Rangastukset/jäähyt normaalisti tuomarin tuomion mukaan. Kovat rangaistukset/ulosajot tuomitaan

pelaajalle siten, että pelaaja on pelikiellossa turnauksen loppuun asti.

TURNAUKSEN JURY JA VASTALAUSEET

Vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Mahdollinen vastalauset tulee esittää 5 minuutin sisällä pelin loputtua. Juryyn kuuluu pelin tuomitsevat tuomarit sekä turnausvastaavat.

PISTEET

voitosta 2 pistettä

tasapelistä 1 pistettä

häviöstä 0 pistettä

FINAALI/SIJOITUSOTTELUN 1-2 sijat päättyessä tasatulokseen

turnauksen voittaja ratkaistaan voittolaukauskilpailulla (3 pelaaja joukkueesta, mikäli tilanne tasan tämän jälkeen niin sitten kierros kerrallaan)