Karhu-Kissat -09 Jouluturnaus KARHU-KISSAT -09 JOULUTURNAUS
15.12.2018 Kaarela 1 | Suomi

Turnausinfo

 

Saapuminen

Kaarelan hallin osoite: Kaarelan raitti 2, Helsinki. Halli aukeaa klo 7.00. Ilmoittautuminen kisatoimistossa hallin rappusten yläpäässä (toinen kerros).

 

Pysäköinti

Huomatkaa, että Kaarelan jäähallin pysäköinti on maksullinen ja pysäköinnin valvojat kiertävät alueella ahkerasti. Pysäköinti on silti edullinen ja sen voi maksaa esimerkiksi EasyParkilla. Hallin pysäköintialueen kapasiteetti on vain noin 60 autoa, joten olemme varanneet vastapäisen koulun hiekkakentän lisäpysäköintialueeksi (ilmainen). Kentälle johtaa huoltotie. Liikenteenohjaajat ohjaavat autot perille.

 

Tapahtumatori

Tapahtumatori sijaitsee vastapäisellä koululla. Myös turnausruokailu järjestetään siellä. Tarjolla myös makkaraa, glögiä ja kahvilatuotteita. Turnausruoka on kenen tahansa ostettavissa 8 euron hintaan! Hallilta löytyy toki kahvio, mutta tue junioritoimintaa ja tule tapahtumatorille!

 

Oheistapahtumat

Perheen pienimmille on joulupukki ja talutusratsastusta (säävarauksella) noin klo 10-14. Talutusratsastus sijaitsee koulun hiekkakentällä ja lippuja (3€/kpl) ostettavissa kaikilta myyntipisteiltä. Järjestämme lisäksi arpajaiset, minkä pääpalkintona on Honor-matkapuhelin!

 

Kaikilla pisteillämme käy sekä käteinen että kortti!

 

Tervetuloa!