Kajaani Cup II KAJAANI CUP II
28.7. - 30.7.2017 Kajaani/Vuokatti | Suomi Ilmoittaudu

Oheisohjelmaa

Oheisohjelmaa

Pelien jälkeen on tarjolla paljon erilaisia vapaa-ajan mahdollisuuksia.

Kajaani Cup turnauksen osallistuvat saavat vapaa pääsyn Kajaanin Derbyyn, kun Kajaanin Haka kohtaa AC Kajaanin lauantai-iltana Kajaanin Liikuntapuistossa. Ennen Derbya Liikuntapuistossa pelataan klo 14.00 Haka Mokka Cup finaali, jossa kohtaavat Piece United ja FC Lehtikangas. Klo 15.00 vuorossa on Hyväntekeväisyysottelu GoodWill Team vs Haka C-junnut.

Vuokatin turnaukseen osallistuvat voivat käydä pelien jälkeen alennettuun hintaan "verryttelemässä" Angry Birds Aktiviteettipuistossa.

Seuran oma hiihtomaja Vimpelin Urheilukeskuksessa mahdollistaa saunomisen ja makkaranpaiston vaikka koko joukkueelle. 18-väyläinen kilpatason DiscGolfPark sijaitsee myös urheilukeskuksen alueella.

Kajaanin Liikuntapuistossa pääset pelien jälkeen rentoutumaan upouudessa keilahallissa keilaamalla tai biljardia pelaamalla.

Keilahalli palvelee iltamyöhään saakka.

Kesäniemen uimaranta sijaitsee aivan keskustan tuntumassa ja Paltaniemen upeat hiekkarannat vain 9 km päässä pelipaikoilta.

Pienimmät futaajat voivat käydä opettelemassa liikennesääntöjä Kajaanin liikennepuistossa polkuautoilla.

Pelin yhteydessä voi viime vuoden tapaan osallistua erilaisiin kisoihin ilmatäytettävällä kentällä. Uutena, myös pomppulinna tulee paikalle.

Kaikkea tälläistä ja paljon muuta nähtävää ja koettavaa löytyy kesäisestä Kajaanista ja Vuokatista.

Tervetuloa Kajaani Cup 2017 junioriturnaukseen!