Linden Cup LINDEN CUP
21.4. - 23.4.2017 Jyväskylä | Suomi Ilmoittaudu

Turnauksen säännöt

1. JOUKKUEET JA PELAAJAT

Turnaukseen osallistuu yhteensä 8 joukkuetta kahdessa eri sarjassa siten että kussakin pelaa neljä joukkuetta.

Joukkueet voivat ilmoittaa turnaukseen rajattoman määrän lisenssin omaavia pelaajia, jotka ikänsä puolesta mahtuvat joukkueeseen.

Pelaajaluettelot lähetetään turnausjärjestäjälle viikko ennen turnauksen alkua. Muutokset pelaajaluetteloon on toimitettava turnaustoimistoon. Kesken turnausta pelaajistoon ei sallita muutosta muutoin kuin sairastumis- tai loukkaantumistapauksissa.

2. PELIAIKA

Peliaika turnauksen otteluissa on 2 X 20 minuuttia tehokasta peliaikaa, kokonaispeliaika on 50 minuuttia. Kokonaispeliaika ilmoitetaan kuulutuksella ottelun loppuvaiheessa.

Kokonaispeliaika alkaa ja päättyy peliohjelmaan merkittynä ajankohtana, ellei turnauksen johto muuta ilmoita. Aikalisät eivät ole sallittuja.

Joukkueiden tulee olla valmiit aloittamaan ottelu 5 minuuttia ennen turnausaikataulun mukaista aikaa. Jos joukkue ei turnausaikataulun mukaisesti ole valmiina aloittamaan ottelua , tuomitaan se hävinneeksi 5-0.

Jää ajetaan jokaisen ottelun jälkeen.

3. TURNAUSTAPA

Turnaus pelataan yhdessä kaukalossa. Jokainen joukkue pelaa alkusarjassa kolme ottelua sekä yhden sijoitusottelun ja yhden mitaliottelun.

Järjestys sarjataulukossa

Alkusarjassa joukkueiden paremmuuden määrää kerättyjen pisteiden määrä. Alkulohkojen voitosta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja häviöstä nolla (0) pistettä. Mikäli joukkueiden pisteen ovat alkusarjan jälkeen tasan, ratkaisee tasapisteissä olevien joukkueiden paremmuuden:

  1. Keskinäisten otteluiden pisteet
  2. Keskinäisten otteluiden maaliero
  3. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
  4. Lohkon otteluiden maaliero

4. TUOMARIT

Otteluiden tuomareina toimivat KSJT:n viralliset tuomarit.

5.  PRONSSI- JA MESTARUUSOTTELUT

Ottelun ollessa tasan varsinaisen ottelun jälkeen suoritetaan voittolaukauskilpailu ensin kolmella pelaajalla / joukkue SJL:n sääntöjen mukaisesti. Jos tämänkin jälkeen ollaan tasatilanteessa, jatketaan pelaaja kerrallaan, kunnes voittaja ratkeaa.

6. KURINPITO JA SJL:n ERITYISSÄÄNNÖT

Kurinpidollisissa asioissa noudatetaan SJL:n menettelytapoja ja sääntöjä.

Turnauksessa noudatetaan lisäksi seuraavia SJL:n erityisiä turnaussääntöjä:

  • Pelaajan saama ottelurangaistus johtaa AINA automaattisesti pelaajan sulkemiseen turnauksesta.
  • Pelaajan ja joukkueen toimihenkilön saama pelirangaistus käytöksestä johtaa turnauksessa automaattisesti yhden ottelun pelikieltoon.

7.  TURNAUKSEN JURY JA VASTALAUSEET

Vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Juryyn kuuluvat Pasi Viinamäki, Marko Volotinen ja erotuomarikerhon edustaja Toni Niininen.

Vastalauseet on esitettävä kirjallisesti 10 minuutin kuluttua ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 200€, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään.

 8. PALKINNOT

Turnauksessa jaetaan parhaan pelaajan palkinto jokaisessa ottelussa. Kolmelle parhaalle joukkueelle jaetaan mitalit sekä pokaali. Koko turnauksessa jaetaan myös FAIR PLAY – joukkue, joka palkitaan pokaalilla, joukkueelle joka on turnauksessa saanut vähiten jäähyjä.

9. ENSIAPU

Turnauksen järjestäjä ei ole vakuuttanut pelaajia eikä vastaa osallistuville pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista eikä loukkaantumisista.

Turnauksessa toimii päivystävä ensiapuryhmä, jotka tunnistaa EA-tunnuksilla varustautuneista henkilöistä. EA-piste sijaitsee harjoitushallin kioskissa.

HÄTÄTILANTEISSA SOITETAAN 112

Paikka: Hippos/Harjoitusjäähalli, Rautpohjankatu 6.
Tuomarikopin vierestä löytyy difibrillaattori.

10. MUUTOKSET

Turnauksen järjestäjillä on oikeus muuttaa otteluohjelmaa, jos erityiset syyt niin vaativat. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä osallistuville joukkueille.

11. PUKUKOPIT

Pukukopit 5-8 ovat käytössä koko turnauksen ajan. Nämä ovat merkattu joukkuettain. Toiveena olisi että joukkueet voisivat pitää samaa koppia turnauksen ajan.

Joukkueet huolehtivat siitä että pukukopit jäävät siistiin kuntoon sieltä poistuttaessa. Erillisestä siivouksesta Jyväskylän kaupungin liikuntatoimi veloittaa 100€. 

Teroitukseen tarkoitettu tila sijaitsee pukukoppikäytävällä, joka on joukkueiden käytössä turnauksen ajan.

12. TURNAUSPÄÄLLIKKÖ

Turnauksen johtajana toimii järjestävän seuran nimeämä henkilö, Anni Andersson (050-3253332).

MUUTA

Ottelutulokset ovat nähtävillä hallin kioskilla sekä gameresultsonline.com netti sivuilla. Livelähetykset otteluista on nähtävissä turnauksen Facebook-sivulla.

Tuloksia päivitetään otteluiden kuluessa tulospalvelussa, jossa on näkyvillä reaaliajassa päivittyvä sarjataulukko sekä pistepörssit.

Buffetti, arpajaiset ja kioskipalvelut palvelevat koko turnauksen ajan harjoitushallin 2.kerroksessa.

Turnaukseen ilmoittautuneiden joukkueiden ruokailut järjestetään Voionmaan lukion ruokalassa,
osoitteessa  Voionmaankatu 17-19. Jäähallilta noin 500m koilliseen.  Katso ruokailuaikataulut täältä.

Ilmoittautuminen

Joukkueiden tulee ilmoittautua turnaustoimistossa saapuessaan paikalle. Ilmoittautumisen yhteydessä voi vielä tarvittaessa korjata pelaajaluetteloa. Joukkueenjohtajille info järjestetään viimeistään lauantaina aamupäivällä

Pelipaidat

Pääsääntönä on että kotijoukkue valitsee paidan peliin. Joukkueet voivat sopia keskenään muista järjestelyistä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

MUKAVAA TURNAUSTA JYVÄSKYLÄSSÄ!