LähiTapiola Turnaus 2019 LäHITAPIOLA TURNAUS 2019
6.4. - 7.4.2019 Harjoitusjäähalli, Killerin jäähalli | Suomi Ilmoittaudu

Turnausisännän tervehdys

Turnausisännän tervehdys

 

LähiTapiola Korttelikiekkoturnaus, Keski-Suomen juniorijääkiekkoilun kohokohta kokoaa Hippokselle 6-7.4.2019 satapäin tulevaisuutemme rakentajia

Menestyksen takaa niin jääkiekossa kuin työelämässäkin yhteenkuuluvuus ja joukkuehenki. Olemme iloisia saadessamme tukea lasten menestystä ja ennen kaikkea hyvinvointia. LähiTapiola Korttelikiekkoturnaus on jo vuosien ajan toiminut oivana esimerkkinä siitä, kuinka vastuullisuus ja paikallinen yhteistyö muovautuvat käytännön teoiksi.

Monille tärkeintä elämässä on läheisten turvattu elämä. Kun tuntee olonsa turvatuksi, uskaltaa elää enemmän, täydemmin. Ja täyttä elämää eläessä onnellisuuskin on lähempänä. Me olemme asiakkaiden omistama elämänturvayhtiö. Se tarkoittaa, että olemme asiakkaidemme ja heidän läheistensä talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää.

LähiTapiola Keski-Suomi on itsenäinen alueyhtiö osana LähiTapiola-ryhmää. Tehtävämme on tarjota elämänturvaa asiakkaillemme eli omistajillemme elämän kaikissa käänteissä. Henkilökohtaisen palvelun takaa koko maakunnan kattava palveluverkosto sekä osaava henkilökunta. LähiTapiola Keski-Suomen 120-henkinen joukkue toivottaa kaikille LähiTapiola Korttelikiekkoturnaukseen osallistuville onnistumisen, oppimisen ja ilon hetkiä!

 

Teemu Toivanen

toimitusjohtaja

LähiTapiola Keski-Suomi