HCPSpirit Cup 2017 HCPSPIRIT CUP 2017
30.9. - 1.10.2017 Jyväskylä | Suomi Ilmoittaudu

Turnausinfo

Paikka

Turnaus järjestetään Killerillä Buugi Liikunta- ja Hyvinvointikeskuksen LähiTapiola-areenalla osoitteessa Sykeraitti 7, 40630 Jyväskylä.

Jäähalli on auki turnauksen aikana klo 8.00-19.00.

Pysäköinti

Henkilöautoille ja busseille pysäköinti hallin alapuolella sijaitsevalle parkkipaikalle.

Busseille sallitaan tilapäinen ajaminen matkustajien ja tavaroiden purkamisen ajaksi Liikuntakeskuksen eteen. Purkamisen jälkeen linja-autot tulee pysäköidä alaparkkipaikalle.

Joukkueiden ilmoittautuminen

Turnaustoimisto (2. krs) aukeaa lauantaina 30.9.2017 klo 8.30. Joukkueiden saavuttua paikalle joukkueenjohtajat ilmoittautuvat turnaustoimistossa vähintään 45 minuuttia ennen ensimmäistä otteluohjelmaan merkittyä oman joukkueensa pelin alkamisaikaa.  Joukkueelle luovutetaan turnausmateriaali, ennakkoon tilatut ruokaliput ja käydään läpi muut turnaukseen liittyvät asiat.

Joukkueenjohtajien on ohjeistettava joukkueidensa jäsenet turnauksen järjestelyistä ja turvallisuusmääräyksistä turnaustoimiston antamien ohjeiden mukaan. Turnaustoimisto koordinoi joukkueille pelipaidan värin.

Pukukopit

Turnauksen aikana pukukopeissa ja vaihtoaitioissa saavat liikkua vain joukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt.

Pukukopit ovat joukkueiden käytössä koko turnauspäivän ajan. Lauantain viimeisen pelin jälkeen pukukopit on tyhjennettävä kaikesta tavarasta, koska tiloissa on illalla muita käyttäjiä.   

Luistinten teroitus

Luistinten teroitus on sallittu ainoastaan siihen osoitetulla paikalla. Teroittaminen tapahtuu joukkueiden huollon toimesta.  Maksullista teroitusta ei ole järjestetty.

Ruokailu

Joukkueiden ruokailu on järjestetty Buugin 1. krs saliin. Ruokailuajat lauantaina ja sunnuntaina: lounas klo:11-15 ja päivällinen klo:16-19. Ruokailemaan pääsee ennakkoon ostetuilla ruokalipuilla.

Käytettävissä olevat ulkoilutilat

Joukkueet voivat verrytellä tennis- ja padelkenttien viereisellä nurmikentällä tai kenttien takaa lähtevällä hiihtolatupohjalla. Myös Liikuntakeskuksen piha-alue on joukkueiden käytettävissä.

Tulokset ja otteluseuranta

Turnaus on seurattavissa osoitteessa http://www.gameresultsonline.com/jyp-juniorit-ry/hcpspirit-cup-2017. Turnauksen tulokset ja otteluseuranta päivittyvät verkkosivulle ottelun päätyttyä. Tuloksia voi seurata myös jäähallin 2. krs kahvilatilan näytöltä.

Arpajaiset

Yläkerran kahvilatilassa on  arpajaiset. Arvan hinta on 2€/kpl ja jokainen arpa voittaa.  Maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

Ravintola ja kahvila

Buugin ravintolan ja kahvilan palvelut ovat käytettävissä koko turnauksen ajan.  Ravintolassa ja kahvilassa maksuvälineenä käy myös pankkikortti. Joukkueiden etukäteen tilatut ruokailut tarjoillaan ravintolan vieressä sijaitsevassa salissa.

Ensiapu

Turnauksen ajan jäähallilla on järjestäjän toimesta ensiapuryhmä.  Heidät tavoittaa turnaustoimistosta (2.krs).

Ensiapuryhmä on tarkoitettu  ensisijaisesti pelaajien loukkaantumistilanteisiin, mutta apua on saatavilla mahdollisuuksien mukaan myös muissa loukkaantumistilanteissa. Ryhmä on hallilla koko turnauksen ajan.

Turnaustoimisto

Turnaustoimisto auttaa mielellään kaikissa turnaukseen liittyvissä kysymyksissä. Turnaustoimisto on auki lauantaina klo 8.30-19.00 ja sunnuntaina klo 8.00-17.00.

Turnauksen päättyessä

Kun joukkue poistuu turnauksesta tulee tarkistaa, ettei pukukoppiin jää joukkueen tavaroita. Pukukopit tulee jättää siistiin kuntoon.