Jokerit -07 Kiekkoilija Ei Kiusaa Turnaus JOKERIT -07 KIEKKOILIJA EI KIUSAA TURNAUS
26.12. - 27.12.2017 Pirkkolan jäähalli | Suomi

Tervetuloa Jokerit -07 Kiekkoilija Ei Kiusaa Turnaukseen!

Jokereiden 2007-syntyneiden joukkue järjestää 26.-27.12.2017 perinteikkään E-junioreiden AAA-luokan kutsuturnauksen. Kansainvälisessä turnauksessa on tänä vuonna kymmenen joukkuetta kahdellatoista peliryhmällä Pietarin SKA:sta Porin Ässiin.

Olemme toteuttaneet Kiekkoilija Ei Kiusaa -teemaa joukkueessamme ryhmätyön, ja tuomme samat harjoitukset turnaukseen osallistuville joukkueille. Kaisa Vuorisen oppien mukaan pojat ovat ymmärtäneet, että kiekkoilijaksi ja ihmiseksi kehittymiseen tarvitaan muutakin kuin kovaa lämäriä: matkaan on hyvä ottaa mukaan Sinnikkyyttä, Itsesäätelykykyä, Sosiaalisia taitoja ja Uteliaisuutta (SISU). Olemme pohtineet yhdessä, mitä tämä kaikki tarkoittaa käytännössä. Pienetkin asiat ovat tärkeitä. Esimerkiksi on todella paljon merkitystä mitä sanoo, miten asennoituu ja miten näyttää mallia muille, kun astuu pukukoppiin. Tavoite on tehdä hyvän tekemisestä ketjureaktio. Pojilta tuli loistavia ideoita, miten meidän joukkueessa kaikilla on mukavampi harrastaa jääkiekkoa. Uskomme, että nämä opit siirtyvät kouluun ja muihin ryhmiin, joissa pojat toimivat.

Lisäksi autoimme poikia hahmottamaan heidän luonteenvahvuuksia, ja erottamaan ne taitovahvuukista. Luonteenvahvuuksia voi harjoitella ja ne kehittyvät ihan samalla tavalla kuin monet taitovahvuudet, kuten vaikkapa luistelu. Pojat löysivät itsestään ja joukkuekavereistaan mahtavan määrän luonteenvahvuuksia: rohkea, ystävällinen, empaattinen, utelias, avulias, reipas, sosiaalinen, huumorintajuinen, älykäs, ahkera, kekseliäs, hyväsydäminen, antelias, iloinen, ymmärtäväinen, pitkämielinen, lempeä tai pitkäpinnainen. Yksi toimivimmista keinoista kasvattaa hyvinvointia on osoittaa lapsille heidän vahvuutensa ja opettaa vahvuuksien hyödyntämistä. Luonteenvahvuuksien avulla onnistumme, yllämme parhaimpaamme ja saavutamme tavoitteitamme.

Tykkää meistä Jokerit 2007 Facebookissa

Tutustu meihin Jokerit-junioreiden sivuilla

Tutustu Kiekkoilija Ei Kiusaa Turnauksen teeman luonteenvahvuuksiin. Kannattaa puhua lasten kanssa, millaisia vahvuuksia he tunnistavat itsessään ja kavereissaan!