Joensuun Turnaus 2019 JOENSUUN TURNAUS 2019
24.3.2019 Rantakylän jalkapallohalli | Suomi

Tervetuloa pelaamaan upouuteen Rantakylän jalkapallohalliin Joensuuhun.

(Pataluodonkatu 3 80160 Joensuu) 

Parkkipaikkoja löytyy Pataluodon kadun loppupäästä tulosuunnasta katsottuna vasemmalta sekä oikealla olevan koulun pihalta. Hallissa on tekonurmi. Hallin lämpötila on riippuvainen ulkolämpötilasta, mutta se on vähintään muutaman asteen plussan puolella.

Turnauksessa pelataan  kilpa- ja haastesarjat          (pelitapa 8 v 8). Peliaika 1x25min.

Kummankin sarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein pelien päätyttyä. 

Ensimmäiset pelit alkavat klo 8:30 ja viimeiset pelit päättyvät klo 19 mennessä. Otteluohjelman laatimisessa huomioidaan se, että pidemmän matkan päästä tulevien pelit alkavat hiukan myöhemmin

Peleissä noudatetaan Palloliiton E11-ikäluokassa noudatettavia sääntöjä lukuun ottamatta tappioasematilanteita koskevaa ylimääräisen pelaajan sääntöä ja yli-ikäisyyssääntöä, josta on ollut lupa poiketa turnausjärjestäjien luvalla  hyvää turnaushenkeä noudattaen.

Jos joukkueilla on samanväriset peliasut, vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan peliasun tai pukemaan liivit niin, että joukkueet erottuvat kentällä selvästi.

Jokainen joukkue huolehtii itse mahdollisesta ensiavun antamisesta. Isommissa tapaturmissa lääkäripäivystys löytyy Pohjois-Karjalan keskussairaalasta (Tikkamäentie 16, Joensuu).

Paikan päällä palvelee turnauskioski, jossa on myynnissä kylmiä ja kuumia juomia sekä makeaa ja suolaista purtavaa.

Erillistä turnausruokailua ei ole järjestetty. Joensuun keskustan ruokapaikkoihin on matkaa noin 4 km, ja noin 3 km:n päästä löytyy ABC-ketjun ravintola (Nurmeksentie 2).

Kaikenlainen epäurheilijamainen tai asiaton käytös on kielletty niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Niin pelaajilla, taustajoukoilla kuin yleisölläkin on mukavampaa kannustavassa ilmapiirissä!

Turnausta sponsoroi Priima Sähkö https://priima.pks.fi/

TERVETULOA!

Jippo-j P08:n joukkueenjohtajat, Satu Räsänen (p. 050 552 0765) & Terhi Lehikoinen (p. 045 234 1136)