JHT08 KEVäTTURNAUS
13.4. - 14.4.2019 Kalajoen jäähalli | Suomi

Turnaus on tarkoitettu E08 ikäisille junnuille. Turnaus pelataan 8 joukkueen turnauksena, jossa kaikille tulee viisi ottelua. Joukkueet jaetaan oman arvionsa perusteella alkulohkoissa tasolohkoihin AA+/AA, jossa pelataan 3 ottelua/joukkue. Turnauksen edetessä tasolohkot poistuvat ja välisarjassa pelataan lohkojen välillä ristiin 1 ottelu/joukkue. Turnauksen sijoituspelien otteluparijärjestys määräytyy jokaisen joukkueen kaikkien turnauspelien perusteella.

Turnauksessa pelattavissa otteluissa noudatetaan SJL:n E-juniorisääntöjä sekä turnauksen omia sääntöjä. Joukkueessa saa olla mukana yli-ikäisiä pelaajia, jos he kuuluvat joukkueen viralliseen sarjakokoonpanoon. Alaikäisten pelaajien määrää ei ole rajoitettu.

Kaikkia pöytäkirjaan merkittyjä pelaajia on peluutettava koko ottelun ajan tasapuolisesti, myös maalivahteja! Kotijoukkueeksi merkitty sopii vierasjoukkueen kanssa paitajärjestelyistä. Ilmoittakaa paitojen/paidan väri turnauksen järjestäjälle.

Peliaika on 2 x 15 min tehokasta peliaikaa, erien välissä 2 min erätauko. Kokonaispeliaika kuitenkin max. 50 min. Jään huolto jokaisen pelin jälkeen. Aikalisä ei ole käytössä. Joukkueet vastaavat omien pelaajien sekä johto-, valmentaja- että huolto- henkilöidensä lisensseistä ja vakuutuksista. JHT Kalajoki ry järjestää otteluiden tuomarit ja toimitsijat. Otteluissa käytetään virallisia tuomareita.

Osallistumismaksu 450€. 

Lisätedot
Päivi Priuska
jht08.jojo@gmail.com