Jää-Ahmat 06 Syysturnaus Jää-AHMAT 06 SYYSTURNAUS
16.9. - 17.9.2017 Hyvinkää | Suomi

Turnausinfo

 

JÄÄ-AHMAT -06 SYYSTURNAUS 16.-17.9.2017

 

1.     TURNAUSPAIKKA

Hyvinkään jäähalli

Vaiveronkatu 70

05830 Hyvinkää

 

Hyvinkään jäähallissa on kaksi kaukaloa, kilpahalli ja nuorisohalli. Lauantaina 16.9.2017 pelejä pelataan molemmissa kaukaloissa, AAA-sarjan pelin kilpahallissa alkaen klo 8:00 ja A-sarjan pelit nuorisohallissa alkaen 8:15. Sunnuntaina 17.9.2017 AA-sarjan pelit pelataan kilpahallin puolella alkaen klo 8:00. Kussakin peliryhmässä pelaa 5 joukkuetta, alkupelien jälkeen finaaliin pääsee jatkoon 4 parasta joukkuetta. Alkulohkon 3. ja 4. joukkue kohtaavat pronssipelissä ja alkulohkon 1. ja 2. pelaavat mestaruudesta. Jokainen joukkue pelaa tällöin 4-5 peliä. Jokaisen sarjan kolme parasta joukkuetta saavat pokaalin, kaikki pelaajat saavat mitalin. Jäähalli avataan aamulla klo 7:00.

 

2.     ILMOITTAUTUMINEN JA TURNAUSTOIMISTO

Joukkueet ilmoittautuvat saapuessaan joukkueenjohtajan toimesta turnaustoimistossa, joka sijaitsee jäähallin pääsisäänkäynnin aulassa. Joukkueen johtajalle jaetaan joukkueen mitalit ja infopaketti. Tällöin on myös vahvistettava joukkueen kokoonpano ja ilmoitettava mahdolliset muutokset.

3.     PUKUKOPIT

Joukkueiden käytössä on kopit 1-8. Oviin on merkattu joukkue, jolle koppi kuuluu. Vaikka kopit ovat kaukaloiden läheisyydessä, tulee joukkueiden huolehtia, että jokaisella pelaajalla on teräsuojat.

4.     YLEISTÄ

Alkulämmittely suositellaan hoidettavan ulkona, tilojen rajallisuuden vuoksi. Kilpahallin katsomon takana on juoksusuora, joka on myöskin joukkueiden käytössä. Toivotaan kaunista syyskeliä avuksi. Pelaajilla tulee olla mukanaan sekä koti- että vieraspaidat. Mikäli pelaavien joukkueiden paitojen värit ovat lähellä toisiaan- tällöin vierasjoukkue vaihtaa paitaa. Infomateriaalista löytyy listat joukkueiden paitaväreistä.

5.     TULOSPALVELU

Turnausta voi seurata osoitteessa bit.ly/2w2DWsG, skannaamalla alla olevan QR koodin tai perinteisesti selaimella osoitteesta http://www.gameresultsonline.com/jaa-ahmat-ry/jaa-ahmat-06-syysturnaus.

6.     ENSIAPU

Jokaisen joukkueen toivotaan varautuvan omilla ensiaputarvikkeilla turnauspäivään, onnettomuuksien sattuessa käytössä on yleinen hätänumero 112.

7.     TURNAUSRUOKAILU

Turnaushintaan sisältyy ruokailu 13 henkilölle jokaisessa peliryhmässä. Ruokailu järjestetään kilpahallin kahviossa ja tarvittaessa lämpiön tiloissa. Ruokailun aikataulu ilmoitetaan yhdessä peliohjelman yhteydessä ja joukkue saapuu ruokailuun joukkueen aikuisen kanssa yhtenä ryhmänä.

8.     KAHVIO JA PIHAGRILLI 

Kahvio toimii sisääntulo-alueen läheisyydessä, ostettavissa sekä suolaista ja makeaa, lisäksi myös arvonta.

9.     YHTEYSTIEDOT

Jäähallinvahtimestarit, 0405349495

Turnauspäällikkö, Tom Östlund, 0504646571

Joukkueen johtaja Jää-Ahmat -06, Jari Jämsen, 0500760774

Turnaustoimisto, Panu Tuisku, 0407447465

10.  TURNAUSSÄÄNNÖT

Turnauksessa noudatetaan Suomen jääkiekkoliiton kilpailu- ja pelisääntöjä (SJL:n Leijonaliigan säännöt) löytyy tarvittaessa osoitteessa http://www.finhockey.fi/index.php/joukkueelle/saeaennoet

Turnauksen pelikaavio:

Sarjoissa on kussakin 5 peliryhmää, alkuerissä pelataan 4 peliä, josta 4 jatkaa sijoitustensa mukaisesti, joko pronssipeliin tai finaalipeliin. Tällöin jatkoon päässeille joukkueille tulee yhteensä kaikkiaan 5 peliä.

Otteluiden peliaika:

Otteluiden tehokas peliaika on 2x 15min, kuitenkin ottelun kokonaispeliajan ollessa maksimissaan 45min. Erien välissä 1 minuutin tauko, joka lasketaan mukaan kokonaispeliaikaan. Virallinen aika on kyseisen hallin kello. Peli katkaistaan maalista tai rangaistuksesta.

Otteluiden kokoonpano:

Ottelut pelataan koko kentällä viidellä kenttäpelaajalla + maalivahti.

Alkulohkojen järjestyksen määräytyminen:

1.     Pisteet

2.     Keskinäisten otteluiden pisteet

3.     Keskinäisten otteluiden maaliero

4.     Keskinäisten otteluiden maalit

5.     Lohkon otteluiden maaliero

6.     Lohkon otteluiden tehdyt maalit

7.     Rangaistukset

8.     Arpa

Pisteet (voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1 piste, häviöstä 0). Huom. häviöstä jatkoajalla tai häviöstä voittolaukauskilpailussa 1 piste. Pronssi ja finaalipelien ollessa tasan varsinaisen peliajan jälkeen, ottelut ratkaistaan voittomaalikilpailulla ns. sudden death- menetelmällä pareittain.

11.  SIIRTYMINEN JÄÄLLE

Joukkueen tulee olla valmiina vaihtoaition ulkopuolella viimeistään 5 minuuttia ennen oman peliajan alkamista. Pelin jälkeen joukkueet kättelevät ripeästi, jotta seuraava peli ei viivästy. Mikäli pelien välissä on jään ajo, voi joukkueet odottaa vaihtoaitiossa.

12.  VASTUUT JA JYRY

Tarvittaessa turnauksen juryn muodostavat osallistuvien joukkueiden johtajat ja kyseisen ottelun tuomarit.Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista ja vahingoista. Jokaisella pelaajalla, valmentajalla ja muulla joukkueen toimintaan aktiivisesti osallistuvalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva lisenssi ja vakuutus.

Hyvinkään Jää-Ahmat toivottavat joukkueille hyvää alkavaa kautta, sekä tervetuloa  Hyvinkäälle, tehdään hyvä turnaus yhdessä!