Ahmatti-turnaus E04

27.12. - 28.12.2014 Hyvinkään jäähalli, Vaiveronkatu 70, Hyvinkää | Suomi

Säännöt

Pelaaminen ja säännöt

1. Peliaika on 2 x 15 min tehokasta peliaikaa. Pelin kokonaisaika on 45 min. Peli loppuu, kun kokonaisaika 45 min on täynnä. Kuuluttaja ilmoittaa, jos kokonaisaika on täyttymässä ennen erän loppumista. Erätauko (1 min) ollaan vaihtoaitiossa.
  2. Kotijoukkue, joka on otteluohjelmassa ensimmäisenä oleva joukkue, valitsee pelipaidan värin.
  3. Kotijoukkueeksi merkityllä joukkueella on viimeinen vaihto-oikeus.
  4. Tuomarilla on oikeus tiputtaa kiekko aloitusympyrään, jos hän katsoo joukkueen viivyttelevän tarkoituksella (esim. pelin viimeiset minuutit/kokonaisajan täyttyminen).
  5. Rangaistukset: turnauksessa noudatetaan Suomen jääkiekkoliiton rangaistussääntöjä.
  6. Aikalisän käyttö ei ole sallittua.
  7. Maalivahdin voi ottaa halutessaan pois ja laittaa kuudennen kenttäpelaajan jäälle.
  8. Sijoitusottelun ollessa varsinaisen peliajan jälkeen tasan suoritetaan rangaistuslaukauskilpailu: ensin kolme laukaisijaa, jonka jälkeen 1 vs. 1 äkkikuolemamenetelmällä. Tasapeliin päätyvät joukkueet tekevät ja antavat toimitsijoille rangaistuslaukaukset suorittavien pelaajien nimet, numerot ja laukaisujärjestyksen välittömästi ottelun päätyttyä. Rangaistuslaukauskilpailun aloittava joukkue arvotaan kolikonheitolla. Seuraavan ottelun alkamisaika voi myöhästyä rangaistuslaukauskilpailun vuoksi.

Sijoittuminen lohkossa

Ottelun voitosta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja tappiosta nolla pistettä.

Joukkueiden ollessa tasapisteissä ennen sijoituspelejä ratkaistaan paremmuus seuraavasti: