Silja-turnaus - 85v juhlaturnaus SILJA-TURNAUS - 85V JUHLATURNAUS
6.8. - 7.8.2016 Kauppi, Vuores | Suomi

ILVEKSEN 85 V JUHLATURNAUS   SILJATURNAUS

6.-7.8.2016 KAUPIN URHEILUPUISTO SEKÄ VUOREKSEN ILVES KENTTÄ

 

ILMOITTAUTUMINEN

Joukkueittain/ikäluokittain ilmoittautuminen viimeistään 30 min ennen ensimmäisen ottelun alkamista infopisteessä. Näin saamme varmuuden, että joukkueet ovat paikalla hyvissä ajoin ennen otteluiden alkamista. Tuo mukanasi voimassa oleva joukkueluettelo. Infosta saat mukaasi jaettavan materiaalin.

OTTELUT
Kotijoukkue (otteluohjelmassa ensin mainittu) järjestää otteluun pelipallon ja huolehtii ottelupöytäkirjan täyttämisestä.

PELINOHJAAJAT JA TUOMARIT
Ikäluokissa F9 – F5, pojat ja tytöt, kotijoukkue (otteluohjelmassa ensin mainittu) järjestää otteluun pelinohjaajan.

Ikäluokissa E10 ja vanhemmat, joissa pelataan sijoituksiin asti, pyrimme asettelemaan tuomarit. Asetellut tuomarit lisätään otteluohjelmaan ko ottelun kohdalle. Mikäli otteluun ei tuomaria saada aseteltua vastaa kotijoukkue (otteluohjelmassa ensin mainittu) ottelun tuomaroinnista (mahdollisesti yhdessä vierasjoukkueen kanssa).

VALOKUVAUS

Futis-Liigan joukkueet kuvataan perinteisesti Silja turnauksen yhteydessä. Kuvaukset ovat tänä vuonna ainoastaan Kaupissa, eli Vuoreksessa ei kuvausmahdollisuutta ole. Vuoreksessa pelaavien joukkueiden on mahdollista niin halutessaan käydä kuvauksessa Kaupissa.

Kuvaajan toimesta emme saaneet aikataulutusta kuvauksista joukkuekohtaisesti tehtyä, joten kuvaukset suoritetaan ”non-stoppina”. Pääsääntöisesti pyritään käymään kuvauksessa ensimmäisen ottelun jälkeen, mikäli otteluaikataulu sen sallii. Kuvauspisteitä tulee kolme, joista voi valita vähiten ruuhkaisen.
Kaupin infopisteestä saatte kuvausta varten joukkueittain/ikäryhmittäin kuvausta varten lomakkeet, jotka tulee olla mukana kuvaukseen mennessä. Käykää siis infossa ennen kuvausta. Mikäli haluatte kuvata ikäluokkanne peliryhmät, niin katsokaa sopiva ajankohta otteluohjelman aikataulutuksesta.
Kuvattaessa otetaan joukkuekuva sekä yksittäiskuvat. Joukkuekuvat tilataan jokaisen juniorin omalla kuvaustunnuksella, eli joukkueen yhteistilausta ei joukkueenjohtajan tarvitse tehdä.

Toivomme että juniorit käyvät myös yksittäiskuvassa. Minkäänlaista ostopakkoa ei ole, jokainen pääsee katsomaan omat kuvansa saamallaan kuvatunnuksella ja voi halutessaan tehdä tilauksen netin kautta.

PYSÄKÖINTI KAUPISSA

Pyytäisimme välittämään viestin vanhemmille, että varaavat aikaa otteluihin saapumiseen. Parkkipaikat Kaupin urheilupuistossa ovat rajalliset ja auto voi olla paras jättää jo Kuntokadun päässä keilahallin vieressä olevalle pysäköintialueelle.