Hyvinkää 100 vuotta juhlaturnaus

6.1.2017 Hyvinkää | Suomi

Turnauksen säännöt

Hyvinkää 6. tammikuuta 2017

1.    Turnauksessa noudatetaan SJL:n Eteläisen alueen E2-juniorisääntöjä seuraavin poikkeuksin:

2.    Joukkueet jaetaan kahteen lohkoon, AA ja AAA tasoihin.  Ottelukaavio ja lohkojako löytyvät kohdasta otteluohjelma ja lohkojaot.

3.    Voitetusta ottelusta saa 2 pistettä ja tasapelistä 1 piste. Mikäli joukkueet ovat alkusarjan jälkeen tasapisteissä, joukkueiden sijoitukset ratkeavat:

1. Pisteet

2. Maaliero

3. Tehdyt maalit

4. Keskinäisten otteluiden tulos

5. Rangaistukset

6. Arpa

Turnauksessa sijoitusottelun ollessa varsinaisen otteluajan jälkeen tasatilanteessa, ratkaistaan peli voittomaalikilpailulla. Valmentajat nimeävät välittömästi ottelun päätyttyä kolme laukojaa ja mikäli näiden jälkeen tilanne on edelleen tasan, jatketaan yksi laukoja kerrallaan äkkikuolemaperiaatteella, kuitenkin niin että samaa laukojaa voi käyttää uudelleen vasta kun joukkueen kaikki kenttäpelaajat ovat laukoneet. Voittomaalikilpailun aloittaa vierasjoukkue.
Tuomari valitsee pelipäädyn.

4.    Turnauksessa kaikkien otteluiden kesto on 2x15 minuuttia tehokasta peliaikaa, kuitenkin niin, että kokonaisotteluaika maksimissaan on 45 minuuttia per ottelu. Kokonaisotteluaika alkaa pelin käynnistyessä. Erien välissä on 30 sekunnin mittainen tauko.

5.    Aikalisiä ei sallita.

6.    Pelaajamäärää ei ole rajoitettu, mutta se on ilmoitettava viimeistään 15. joulukuuta turnauspäällikölle, jonka jälkeen joukkueiden kokoonpanot on nähtävissä GameReslutsOnLine.com –palvelussa. Muutokset kokoonpanoihin on ilmoitettava turnaustoimistoon 1 tuntii ennen ottelun alkua.

7.    Tulospalvelu hoidetaan gameresultsonline.com –sivustolla sähköisesti.

8.    Kotijoukkueeksi merkitty pelaa ottelun tummalla pelipaidalla ja vierasjoukkue vaalealla pelipaidalla. Joukkueet voivat ottelukohtaisesti sopia keskenään poikkeavasta järjestelystä.

9.    Joukkueen on oltava valmiina aloittamaan ottelu 5 minuuttia ennen otteluaikaa. Joukkue, joka ei ole ajoissa paikalla aloittamaan ottelua, tuomitaan se häviämään ottelun lukemin 5-0.

10.  Tuomareina toimivat Hyvinkään Jääkiekkotuomarit Ry viralliset tuomarit sekä mahdollisesti juniorituomarit.

11.  Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista. Jokaisella pelaajalla ja joukkueen toimihenkilöllä tulee olla voimassa oleva vakuutus omasta tai joukkueensa puolesta. Paikalla on turnausjärjestäjän puolesta ensiaputaitoinen henkilö.

12.  Vastalauseen voi tehdä vain joukkueenjohtaja. Vastalause on esitettävä suullisesti ottelutuomarille ja vastustajalle välittömästi ottelun päätyttyä sekä kirjallisesti turnaustoimistoon 10 minuutin sisällä ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 200 euroa joka, palautetaan mikäli vastalause hyväksytään. Vastalauseen käsittelee turnauksen 3 henkinen jury, joka koostuu turnauksen johtajasta ja kahdesta muusta henkilöstä. Juryn ei tarvitse perustella päätöstä eikä siitä voi valittaa.

13.  Toimihenkilön saama pelirangaistus – ja tai ottelurangaistus käytöksestä johtaa automaattisesti sulkemiseen turnauksesta. Pelaajan saama pelirangaistus käytöksestä johtaa automaattisesti yhden ottelun pelikieltoon turnauksessa ja ottelurangaistus aiheuttavat sulkemisen turnauksesta.

14.  Turnauksen kolme parhaiten sijoittunutta joukkuetta palkitaan pokaalein. Kaikki pelaajat saavat mitalit turnauksesta. Lisäksi jokaisesta joukkueesta palkitaan turnauksen ”tsemppari”, jonka oman joukkueen johtoryhmä valitsee viimeistään viimeisen ottelun jälkimmäisellä puoliskolla.

15.  Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa aikataulua, ottelujärjestelmää sekä otteluohjelmaa erityisen painavista syistä. Muutoksista ilmoitetaan osallistuville joukkueille viipymättä.

16.  Turnauksen järjestäjät kehottavat kannustamaan kaikkia reilun pelin henkeen. Pyydämme pelaajia, toimihenkilöitä, vanhempia ja muita katsojia kunnioittamaan ja kannustamaan toisia.