Hyvinkää Storm firmaturnaus 2017 HYVINKää STORM FIRMATURNAUS 2017
13.5.2017 Hyvinkää | Suomi

JÄRJESTÄVÄ SEURA

Hyvinkää Storm Ry, perustettu vuonna 2004

JÄRJESTÄVÄN SEURAN TERVEHDYS

Hyvinkää Storm ry koettelee nyt historiansa kuudennen kerran taitojaan turnausisäntänä 13.5.2017 ja ensimmäistä kertaa firmaturnauksen isäntänä. Aiemmat turnaukset ovat tuoneet kokemusta ja kiitostakin on osallistuvilta joukkueilta herunut. Pyrimme tälläkin kertaa seurana vastaamaan huutoon ja järjestämään kaikin puolin toimivan ja mieleenpainuvan jääkiekkotapahtuman.

Mukaan lähtevät 6 työpaikkajoukkuetta sijoittuvat ammatillisesti eri laajalle rintamalle eri aloilla. Autokauppa-alaa edustavat Kamux HT ja Autokeskus, Rakennusalalta mukaan on lähtenyt T2H Rakennus, Team Betorocin ollessa Ruduksen Betoroc -tuotemerkin ympärille koottu joukkue. Paikallista ammattitaitoa ja osaamista edustavat KONE Oy:n ja Konecranesin yhteinen liikunta- ja virkistysyhdistys Koneen Kerho sekä Onninen Oy:n työntekijöistä kasattu kiekkoporukka. Osa joukkueista on ollut mukana jo aiemmin Hyvinkää Stormin Ry:n järjestämissä harrasteturnauksissa.

Jollain joukkueilla ja pelaajilla turnaus päättänee kauden ja mielessä on jo illan riennot ja turnauksen jälkeinen lystinpito. Toivottavasti kaikki malttavat kuitenkin pelata hokia koko rahan edestä kolmen pelin ajan ja vaihtaa viihteelle vasta viimeisen pelin jälkeen. Jääkiekon pelaaminen on yllättävän paljon mukavampaa, kun molemmat joukkueet koittavat peliä voittaa. Ei tarvitse ottaa vakavasti, mutta tosissaan!

Katsojat toivotamme tervetulleeksi seuraamaan firmakiekkoa parhaimmillaan! Joukkueille toivotamme peli-iloa, hauskoja kokemuksia ja onnea peleihin!

T. Hyvinkää Storm ry.