Hunters05 kevätturnaus HUNTERS05 KEVäTTURNAUS
6.4.2014 Porvoo | Suomi

Käytännön asioita

Turnaukseen tullessa on pukukoppitilanne haasteellinen, johtuen hallien muista käyttäjistä. Ennen ensimmäistä peliä pitäisi kuitenkin kaikilla olla oma koppi käytössä. Järjestämme vartioidun paikan varusteille odotusajaksi. Pukukoppien jako löytyy jäähallin vahtimestarin kopin vieressä olevasta white boardista.

Joukkueiden nimilistat pelaajanumeroineen on tarkistettava ja hyväksyttävä ennen turnauksen alkua. Nimilistat löytyvät jäähallin toimitsija-aitiosta.

Turnausruokailu on klo 14 - 16 välisenä aikana. Porvoon jäähallissa ei ole ravintolaa eli pöytiä on rajallinen määrä, mutta ruokailu onnistuu myös katsomossa, kioskin vieressä, pukukopissa...

Turnauksen palkinnot jaetaan kunkin joukkueen viimeisen ottelun jälkeen. Paikkana on kaukalon ulkopuolella kioskin päädyssä oleva "viheriö", poikkeuksena loppu- ja pronssiotteluun osallistuvat joukkueet, joiden palkinnot jaetaan otteluiden jälkeen jäällä. Kustakin joukkueesta valitaan turnauksen tsemppari. Valinnan tekee joukkueen oma valmentaja. Nimi kerrotaan palkintojen jakajalle tässä yhteydessä. 

Turnauksen säännöt on luettavissa http://gameresultsonline.com/hunters05/hunters05-kevatturnaus/pages/saannot.

Turnauksen otteluohjelma on luettavissa http://gameresultsonline.com/hunters05/hunters05-kevatturnaus/105/games